"Galatasaray önce görüştü ancak sözde kaldığını diyebilirim"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
basdost_sev_010315.jpg

Bas Dost'un temsilcisi ve Stars&Friends Menajerlik Şirketi'nin ortağı Mithat Halis ''Bas Dost ile Türk takımınlarının ilgilendikleri ve konuştukları doğru. İlk önce Galatasaray, şu günlerde de Beşiktaş görüşüyor. Galatasaray önce görüştü ancak sözde kaldığını diyebilirim, Wolfsburg'la henüz bir anlaşma yok, oyuncuya da gidip görüşmemişler'' derken Galatasaray'lı yetkililer ''bu takıma çok iyi bir santrafor istiyoruz''dediler. Görüştüler ancak ilerleme kaydedilemediğini söyleyebilirim.

Beşiktaş, Gomez'in alternatifi olarak düşünüyor

Beşiktaş içinse Mario Gomez giderse, alternatiflerimizden biri Bas Dost dediler. Ama ben hep söyledim Gomez'den daha fazla avantajı var, 2 senedir oynamıyordu, Bas Dost direkt oynuyordu. Gomez kötü oyuncu demiyorum ancak, ben net söylüyorum Gomez'i Gomez yapan Şenol Güneş'tir!

Bas Dost'un menajeri, Mithat Halis , Bas Dost'un maaliyeti içinse rakamları aktardı:

8 Milyon Euro, kendisi de 2.5 Milyon - 3 Milyon Euro arasında bir para kazanıyor!

Özgür Sancar - Ajansspor

Rakamlar doğruysa almamız için ev öder gibi 120 ay vade yapmaları lazım yoksa imkansız

Galiba transfer yapmayacağız.

Biz sadece selam verip geceriz zaten, daha dogrusu bu yonetimin tarzi oyle.

Şu adami alsak efsane olurdu.

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sporting Lizbon talipmis, 8 milyon euro diyorlar bonservisi icin.

Volkswagen avek'den alırsak zaten 3 aydan önce teslim edilmez, kalsın.

Yönetim beceriksiz tamam da, hem şuan ki mali durumumuz yetmez, hem de 8 milyon euro'da verilecek bir futbolcu değil. Çok fazla bonservis istiyor Wolfsburg. Beşiktaş'ta alamaz ŞARTLAR buysa.

s.aziz'e 4.5m euro veren bize dost'u 8'den asagı satmaları tarihi mallık olur zaten.

Hani 4 mio ydu ben demedimmi size? Çok biliosunuz kardeşim

Geri
Üst Alt