Galatasaray.org: Rijkaard İle Yollar Ayrıldı!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Galatasaray.org: Rijkaard İle Yollar Ayrıldı!

Hiçbirşey değilde yine karaktersiz bazı futbolcular kazandıya oyunu ona yanıyorum..

arkadaslar yeni kalktim 'da neler oluyor allah askina???

Cevap: Galatasaray.org: Kamuayuna Duyuru

Asil Rijkaard kalsa bir devrim olacakti. Daha dogrusu kulüp tarihinde bir ilk. Gelecek sezon Bank Asya'da oynamak gibi bir devrim.

Sana cevabım ankaragücü maçından sonra servetin yaptığı açıklamalar ve ankagücü maçında oynadığı oyunu iyi izlemeni tavsiye etmek olacak. Nasıl bir oyun döndüğü aşikar. Yönetim Rijkaard'ın istediği hangi adamı aldı ve hangi sözünde durdu? Terim gelince ne değişecek? Önce zihin yapısı değişmeli ki değişeceği yok. O zaman aynı kısır döngü içinde devam ederiz ve 1 metre yol alamayız.

Vizyona gel.

Kovduğumuz adamın ismi Liverpool ile geçiyor.

Artıklarımızı Liverpool istiyor.

Ne büyük takım olmuşuz

Ben arka sayfalarda yorum yapan arkadaşlarımın aksine hiç üzgün değilim, mutluyum. En doğru karar alınmıştır. Kendisine şimdiye kadar olan emekleri için teşekkür ederiz. Ne kadar emeği var o da tartışılır ya. İleride geriye dönüp baktığımda Frank Rijkaard' ın yeri gözümde bir Sigi Held, bir Saftig neyse o olacaktır. Bir de umarım bu futbolcular sabote etti geyiği fazla uzun sürmez. Ligde topu topu 12 gol atmışsın, yarısını Baros atmış, diğer yarısında da Sarp, Ayhan, Barış, Servet var.

Adamın başını yediler sonunda çok arıyacaklar Rijkaardı çoookkkk. 1 ay önce açıklama yaptı ne olursa olsun sözleşme imzalıcaz diye. Demekki yönetim tekndik direktörü desteklese o adam gidicek demek bundan sonra bu anlaşıldı...

gitmesi iyi oldu çünkü iş ahlakı en üst düzeyde olan şerefli yerli futbolcularımıza kötü örnek oluyordu.çünkü bize oyunculara insan gibi yaklaşan hocalar değil yaptığı en küçük hatada ana avrat kalayı basan hoca lazım.

adnan polat seninde ne kadar düzeyli dürüst bir başkan olduğunu gördük.1 ay önce ne diyordun şimdi ne diyorsun.

skibbe gittiğinde gece kulübü kapatan şerefli oyuncularımızdan aynı hareketi bekliyorum.

Vizyona gel.

Kovduğumuz adamın ismi Liverpool ile geçiyor.

Artıklarımızı Liverpool istiyor.

Ne büyük takım olmuşuz

Liverpool bizden kötü durumda. Rijkaard'i getirirseler gelecek sezon Championship'i garantilerler.

hıh..Devrim diyorduk be.Adnana göre devrim 1 senede oluyormuş.Vay anasını satayım.Yalancı başkan.Daha 2 hafta önce ntvde ne diyordu.

[video=youtube;wVyggTKDcOE]https://www.youtube.com/watch?v=wVyggTKDcOE&ob=av3e[/video]

Olanda oldu fazlada duygusala bağlamamak lazım.Fatih Terim gelirse bi temizlik yapmalı.Bu şart.Gerçi Fatih Terim'in başını yiyemezler ama olsun.

Son 4 sezonda 5-6 tane hoca değiştirdik ama hiçbir oyuncuyu asmadık,bu nasıl bir çelişki:confused::confused:

Adnan Polat bir kez daha sözünü tutmadı ve GALATASARAY başkanına yakışmayacak şekilde taraftarları ve kamuoyunu yalanları ile kandırdı:mad::mad:

gitmesi iyi oldu çünkü iş ahlakı en üst düzeyde olan şerefli yerli futbolcularımıza kötü örnek oluyordu.çünkü bize oyunculara insan gibi yaklaşan hocalar değil yaptığı en küçük hatada ana avrat kalayı basan hoca lazım.

adnan polat seninde ne kadar düzeyli dürüst bir başkan olduğunu gördük.1 ay önce ne diyordun şimdi ne diyorsun.

skibbe gittiğinde gece kulübü kapatan şerefli oyuncularımızdan aynı hareketi bekliyorum.

Herkes layığını bulur da, bizim suçumuz nedir? Terim yine gelirse, o kaos futbolunu yerleştirirse, sahaya ve takıma bütün gerilimini yayarsa kimi seyredeceğiz biz. Önüne gelenle dalaşan, bunu da hırs adı altında yapan futbolcu görüntüleri yeni yeni temizlenmişti. Her şey geri dönüyor. Terim gazı geliyor, açın burunlarınızı.

Kınalar hazır mı kınalar???

Kalması iyi olurdu ama olmuyordu işte. Daha da yıpranmaması için istiyordum gitmesini. Yeteneksizler ordusuna kurban gitti Rijkaard. Genç oyuncular için müthiş bir şanstı ama onu da Emre dışında kimse kullanamadı. İnşallah bir gün tekrar yolumuz kesişir.

Arkadaşlar kızgınlığınızı anlıyorum. Ama Rijkardın gitmesi takım için en hayırlısı oldu. Liverpoola yada başka bir takıma gitmesi önemli değil. Beşiktaş relamadridde alınmadık kupa bırakmayan DelBoskeyi aldı noldu. adam 1 sene dayanamadı kovuldu. Sonra İspanya milli takımında yine başarılı oldu. Yada Fener arogonesi getirdi noldu. son 10 yılın en kötü takımı oldular. kadro-teknik direktör uyumu çok önemlidir. Bu kadroyla Rijkard kalsa emin olun takım ilk 10a bile giremezdi. Eğer kadronuzda sabri-sarp-barış-ayhan-servet-balata-cana gibi oyuncular varsa Rijkard ile bu iş yürümezdi zaten. Terimin gelmesinin bazı avantajları olacaktır. En başta terim ismini bir ağırlığı var. Kimse kolay kolay Galatasarayı eleştiremez televizyonda. Yada Arena stadında Terimin ağırlığıyla hakemler ve federasyon üzerinde oluşacak baskıyı düşünün. Ben hiçbir zaman samiyende bu kadar kötü olan bir galatasaray görmemiştim. Sonuç olarak İnşallah Galatasaray için hayırlısı olacaktır.

Duygulandım ya, böyle bitmemeliydi, hep aynı şeyleri yaşıyoruz ne yazık ki...

Rijkaardı TTarenada takımın başında grmek isterdim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt