Galatasaray.org: Rijkaard İle Yollar Ayrıldı!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Galatasaray.org: Rijkaard İle Yollar Ayrıldı!

O açıklamaları Türkiye'de her başkan yapıyor zaten ilk değil. En fairplay adam denilen Özhan Canaydın bile yapıyor. Politik bir açıklamadır o. O açıklamanın meali takım kötü gidiyor, kendine çeki düzen ver demektir. Bunu hala anlayamıyor musunuz..

Kendinden bu kadar emin şekilde diyemez onu bir başkan. Türkiye'de yaşayan tüm Galatasaray taraftarının kendisini izlediğini, en kötü 1 sonraki gün dediklerini gazetelerden okuyacağımızı bildiği halde kandırdı bizi. Göz göre göre kandırdı kaç milyon galatasaray taraftarını.

Adnan Polat yalancıdır. Bir şey demiyoruz Rijkaard'a küfür etmeye devam edin ama arada Polat'a da saydırın. Gerets, Skibbe falan herkese söyledi bu yalanları. Gerçi yüz ifadesi olarak ilk defa bu kadar ciddiydi. Başından atarcasına, ne olursa olsun imzalayacağız, uzatmayın dedi yahu.

Rijkaard 'ı amansız savunanlardan biri olarak ben mutlu değilim ancak yönetimin bu kararı almak zorunda kaldığını düşünüyorum. Bu sebeple artık alınan kararı eleştirmeyeceğim. Zira geri dönüşü yok.

"3 hafta önce FB maçına Rijkaard 'la çıkacağız, ne olursa olsun T.D 'ümüzün arkasındayız" söylemleriyle ters düşülen durum hoş olmamıştır. Yine de tepki verirken sağduyuyu elden bırakmamak gerekli.

Kelimesi kelimesine katılıyorum. Yapılan yanlışlar olabilir. Ama bize, hala klübümüzün başkanlığını deruhte eden Adnan Polat'a bela okumak, veya hakaret içeren kelimeler sarfetmek yakışmaz. Birşeylerin yapılması gerekiyordu. Yanlış da olsa birşeyler yapılmaya çalışılıyor. Bize düşen bu saatten sonra yapıcı eleştirilerde bulunmak ve destek olmaktır.

Yönetimi sonuna kadar savunan ben artık yazıklar olsun diyorum.

Adnan polat fener maçı öncesinde bir kumar oynadın ama hadi bakalım. İnsallah sende gidersin bir gün bu takımın basından

:(

şimdi gördüm haberi :(

üzüldüm abi ya :(

Cevap: Galatasaray.org: Kamuayuna Duyuru

Güzel bir rüyaydı, en çok da kazandığımız maçlarda soyunma odasının girişinde futbolcuları bekleyip tek tek tebrik ettiği zamanları özleyeceğim.

Mustafa Sarp, Servet, Ayhan kına yakabilirler.

Bundan sonra bir zahmet değişim, futbol mantalitesi ve sistemden bahsetmeyelim. Biz buyuz işte Löw'ü, Hiddink'i kovan Fenerbahçe'den, Del Bosque'yi def eden Beşiktaş'tan bir farkımız yok. Aynı b.kun laciverdiyiz.

Ama Işın Çelebi'yi ayrıca toplantıda söyledikleri* için sade bir taraftar olarak tebrik ederim.

GSTV, GSMobile ve GSBonus'u iptal ettim. Bundan sonra bu yönetim gitmeden, Galatasarayım abilerden kurtulmadan benden size 5 kuruş yok.

* Işın Çelebi: "Beyler, adam sezon sonu 36 kişilik transfer listesi verdi, bir tanesini bile alamadık. Bizde hiç mi suç yok?

Ben kralınızı da imparatorunuzu da istemiyorum arkadaşlar, hepsi sizin olsun.

An itibarı ile benden de GSTV ve Lig TV paketi gitti. Devamı da ilk fırsatta gelecek.

Rijkaard'la alakası yok bunun, belki bardağa sığmayan son damla olmuştur. Eskilerden kalan çakma bir futbolcu olarak hayatımın hiç bir evresinde futboldan bu kadar soğumamıştım.

Destek ? Bundan sonra sanmıyorum. En azından bu yönetim gidene kadar. Bizi bu hallere düşürenlere beddua dan başka bir şey yok.

Hala olanlara inanamıyorum. Rijkaard'ın elbette bir çok hatası vardır kabul ama Hırsız'ın hiç mi suçu yok ? Hırsızlar hala duruyor.

Löw, Del Bosque, Rijkaard..

Vah Türk Futbolum vah.

yapacak bişey yok,adamım gitti..

ama takımım duruyor..

o yüzden mantık sınırları içinde olursa kim gelirse gelsin,

sonuna kadar arkasında durulsun..

yeterki arkasında durulsun..

önce yönetim sonra taraftar..

bi teknik direktörü daha futbolcuya yem etmeyelim..

Kelimesi kelimesine katılıyorum. Yapılan yanlışlar olabilir. Ama bize, hala klübümüzün başkanlığını deruhte eden Adnan Polat'a bela okumak, veya hakaret içeren kelimeler sarfetmek yakışmaz. Birşeylerin yapılması gerekiyordu. Yanlış da olsa birşeyler yapılmaya çalışılıyor. Bize düşen bu saatten sonra yapıcı eleştirilerde bulunmak ve destek olmaktır.

Millet en az suçlu Rijkaard'a söverken-biz savunurken- sorun olmuyor, hatta suçlu biz savunanlar oluyorken, takımı 3-4 sezondur bu hale getiren Adnan Polat'ı eleştirmek hatta sövmek hata mıdır? Yapıcı eleştiriyi Rijkaard geldiğinde beri yapıyoruz arkasında dur diyerek. Hatta söz verip sözünü tutmayan da o. Hem bizim eleştirilerimize gerek yok. Malum adamın fikir danışmanı var Adnan Sezgin gibi..

Cevap: Galatasaray.org: Kamuayuna Duyuru

Güzel bir rüyaydı, en çok da kazandığımız maçlarda soyunma odasının girişinde futbolcuları bekleyip tek tek tebrik ettiği zamanları özleyeceğim.

Mustafa Sarp, Servet, Ayhan kına yakabilirler.

Bundan sonra bir zahmet değişim, futbol mantalitesi ve sistemden bahsetmeyelim. Biz buyuz işte Löw'ü, Hiddink'i kovan Fenerbahçe'den, Del Bosque'yi def eden Beşiktaş'tan bir farkımız yok. Aynı b.kun laciverdiyiz.

Ama Işın Çelebi'yi ayrıca toplantıda söyledikleri* için sade bir taraftar olarak tebrik ederim.

GSTV, GSMobile ve GSBonus'u iptal ettim. Bundan sonra bu yönetim gitmeden, Galatasarayım abilerden kurtulmadan benden size 5 kuruş yok.

* Işın Çelebi: "Beyler, adam sezon sonu 36 kişilik transfer listesi verdi, bir tanesini bile alamadık. Bizde hiç mi suç yok?

Ben kralınızı da imparatorunuzu da istemiyorum arkadaşlar, hepsi sizin olsun.

+1905

Yeni gördüm haberi.. Beklenen birşeydi zaten Şaşırmadım

Yolun Açık olsun Frank Rijkaard

güle güle düzgün adam. Anlamadılar seni. bunlardan ne köy olur ne kasaba.. Avrupada sistemin olmadan başarı ancak tesadüfle olur

hayırlısı olsun

bir bomba daha size

allahin buyuklugunu gorun diye

aziz baskan buyksun, en buyuk rakibimiz fener diye her dakika sayiklayan adnan polat

en onemli fener macina takimini td suz cimarmak zorunda kaliyor

allahin sopasi yok ama birini rezil rusva edecegi zaman herseye kadir

tabi anlayana

ben terimede hakanada guvenmek istiyorum

insallah bu adamin altinda calismazlar

Elano, kötü futbol, 3.lük basarisi, kötü taktik-teknik bilgi, kötü 11 seçimi, oyunculara suç atma, takimi dagitma, oyuncu küstürme, yanlis transfer istegi, OFK Belgrad, Karpaty, Sivas, Karabük, Ankaragücü.

Iste Rijkaard'in Galatasaray'da basardiklarini (!) en iyi anlatan kelimeler. Sizin de fark edeceginiz gibi olumlu tek bir hareket yok.

Elano, kötü futbol, 3.lük basarisi, kötü taktik-teknik bilgi, kötü 11 seçimi, oyunculara suç atma, takimi dagitma, oyuncu küstürme, yanlis transfer istegi, OFK Belgrad, Karpaty, Sivas, Karabük, Ankaragücü.

Iste Rijkaard'in Galatasaray'da basardiklarini (!) en iyi anlatan kelimeler. Sizin de fark edeceginiz gibi olumlu tek bir hareket yok.

tmm :sopa::rolleyes:

hadi artık ne yapıyorsanız yapın.kim geliyorsa da gelsin.hay ben bu işin içine...

'Aynı suda 2 kez yıkanılmazmış' bir kızıldereli atasözü eğer Fatih Terim yine gelirse bu üçüncü olacak ikincide de zaten neler olduğunu gördük,bakalım şimdi ne olacak çok merak ediyorum.

Sacma sapan konusmak, gereksiz yere yer isgal etmek, yine gereksiz yere oksijen alip vermek, serverlarin yavaslamasina katkida bulunmak, bol bol küfür yemek...

Bunlarda Haktan Türkalp'in basarilari olabilir, yersen!

alin size bir benzetme daha

dunyada kral ve imparator gelsin diye ugrasan baskan olurmu:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt