Galatasaray Orta Sahası Şampiyonlar Ligi İçin Yeterli mi?

Sergen Zeren

Astrolog & Transfer Aşığı
Büyük Üstad
Galatasaray-2013-2014-%C5%9Eampiyonlar-Ligi-Muhtemel-Rakipleri.jpg

Evet dünyanın en iyi kalecilerinden birine sahibiz,defansta stoperlerimiz gittikçe birbirine uyum sağlıyo ,sezona iyi başlamasa da geçen sezon içerdeki Chelsea maçında harikalar yaratan ve gelecek vaadeden genç Telles ve çok şeyler beklediğimiz Tarık var beklerde.

Forvette tecrübesiyle Pandev ve kanatlarımız işledikçe gol atacak,gol atmanın moraliyle maçlar kazandıracak Burak Yılmaz var.Yine golleri onlarla birlikte atacak Olcan,Sneijder ve Bruma gibi isimler var.

Peki ortasahamız? Melo,Dzemalli ve Selçuk İnan yeterli mi?Şampiyonlar liginde ortasahanın işlemesi çok önemli.Şampiyonlar Ligi kadrosunda Emre Çolakta yer alıyor,Yekta da.Bazen 3lü ortasahalar kuruluyor Selçuğun da olduğu.Emre veya Yekta daha faydalı olmaz mı sizce kaptanın yerine?

Son düzenleme:
Selcuk oynarsa yeterli degil,Dzemaili oynarsa fena degil.

Herkes yetenekleriyle doğru orantılı oynarsa gayet yeterli.

kağıt üstünde yeterli ama dortmund arsenal gibi dinamo ortasahaları olan sistem takımlarına karşı ne derece etkinliğimiz olabilir orta sahada bilemiyorum

dzemalnin performansı belirleyici olur melo zaten bir numaramız sneider de standardı tutturan bir adam

arsenal ve dortmundun ortasahalarına bakarsak yetersiz. anderin orta sahalarına bakarsak yeterli tabiki

Melo, Sneijder, Dzemaili...
Bunlar Avrupada taninmis ve üst düzey top oynamis isimler. Tabii bir final, yari final yapmak icin yetmez ama bizim icin gayet iyi.

Ne anlamda yeterli? Grupda 3. olmak icin yeterli evet

Bizim için yeterli bence.Sonuçta bütçemiz belli.

Selçuk kendini düzeltmezse yetmez. Melo-Cemal orta sahası yine biraz daha iyi olur ama adam da maça çıkmadı daha.

Gruptan çıkmak için yeterli.

Melo-Dzemaili-Sneijder avrupa seviyesinde bir ortasaha.Gruptan çıkmamıza yetecek kadar iyi bir ortasaha bence asıl sorunu bekte yaşarız Tarık ve Telles biraz tecrübesizler ve yeterlilikleri tartışılır.Telles dışındaki bütün yabancılarımızın avrupa için yeterli olduklarını düşünüyorum.
---------------------------------------------Muslera----------------------------------------------
Tarık---------------------------Chedjou------------Semih--------------------------Telles
--------------------------------Melo------------------------Dzemaili-------------------------
Bruma-----------------------------------Sneijder-----------------------------------Pandev
--------------------------------------------Burak-------------------------------------------------
şu şekil bir kadromuz olur gibi bu kadrodaki yetersizlik bekler.

Melo-Dzemaili-Sneijder avrupa seviyesinde bir ortasaha.Gruptan çıkmamıza yetecek kadar iyi bir ortasaha bence asıl sorunu bekte yaşarız Tarık ve Telles biraz tecrübesizler ve yeterlilikleri tartışılır.Telles dışındaki bütün yabancılarımızın avrupa için yeterli olduklarını düşünüyorum.
---------------------------------------------Muslera----------------------------------------------
Tarık---------------------------Chedjou------------Semih--------------------------Telles
--------------------------------Melo------------------------Dzemaili-------------------------
Bruma-----------------------------------Sneijder-----------------------------------Pandev
--------------------------------------------Burak-------------------------------------------------
şu şekil bir kadromuz olur gibi bu kadrodaki yetersizlik bekler.

Şu sistemde bakarsak yeterli ne gibi yeterli dersek mesela Sneijder çıktığı vakit Selçuk Cemaili yada Pandev'i Sneijder'in oraya çekebilirsin yada Melo Cemali çıktığında Selçuk'la doldurabilirsin kanatlardada aynı durum var Olcan Yasin girebilir fakat bu sistemde Pandev sol değilde sağda oynar kanat olarak oynucaksa diye düşünüyorum Sneijderde genelde sola doğru kayan bir oyuncu bu sebepten Cemali çift yönlü oyuncu olduğu için ataklara çıkarken sağa yakın çıkacağını düşünüyorum.

bana göre yeterli fakat orta sahada top sürme, rakip eksiltme özelliklerinin olmaması bizim için dezavantaj.

Takımın en berbat iki bölgesi sağ ve sol bektir.

--------------------
----dzemali-melo
olcan-sneijder-bruma
-------pandev--------

güzel işte daha ne olsun.

Geri
Üst Alt