GSC Haber Galatasaray, Osimhen'in Bonservisini Almayı Planlıyor

Türkiye'den 30 yasindaki adama ne Avrupalilar, ne Araplar 80-90 verir. O durumda 25 zor kopaririz bence. Adam gelecek sene bizde olsa, CL + Lig'de 35 gol üstü atsa bile bizim verdigimiz parayi bize vermeyi isteyen cikmaz diye düsünüyorum. Borcu kapama yollunda Osimheni almak acayip mantiksiz ve gereksiz riskli hamle. Biz bir oyuncuya 20 den fazla bonservis ödememeliyiz.
Çok doğru 20 biz verelim geri kalanını sponsor kaşılıyorsa o versin yoksa bu maliyetler batık kulüplerimiz için aşırı mantıksız.

Su 75 milyon ile kimler alinir sozleri acayip komik. Sanki elimizde 75 var, ama Osimhen mi alinsin yoksa 4-5 transfer mi yapilsin diye muhabbet donuyor :ROFLMAO:

Osimhen icin herseyi goze aliyoruz diyelim, buradan en iyi durumda, bak en iyi durumda diyorum, cebimizden 25 milyon euro cikar o da taksitli haliyle. Yani cash zaten yok.

Diger 40-50 milyonu mecbur sponsorlardan bulman gerekiyor ki o kadar buyuk bir parayi sponsorlarin ustlenecegini sanmam. Ciksa max 20 cikar, Napoli'de 45-50'ye birakir mi? Sanmam.

Bence burda en önemli sey bir alicinin cikmasi. Diyelim ki kimse 75 milyon euro vermiyor. Napcak Napoli? Mecbur fiyat düsürecek. Yoksa bir sezon daha kiralik göndermezler bence. Artik para isterler.

Ki bence alici cikar. Ben hic hayallere kapilmiyorum, simdilik Osimhen'in bizde olmasinin tadini cikariyorum. Yazin yeni forvet aliriz artik.

Çinliler bize sponsor oluyor temel motivasyonumuz osimhen için ama plan para hesabımıza yatana kadar sonrasında bu parayı başka oyuncuları transfer etmekte kullanacağız.

osimhen çinli şirketleri kandırmak için kullanılan bir ilizyon.

Bu transferde sponsor katkisi bu sezon sonunda belli olur. Bireysel ve takim olarak gosterecegimiz performans haliyle reklamini yapmak isteyenler tarafindan degerlendirilecektir. Bu is o kadar da imkansiz degil.

Ligde şampiyonluk ve 5. yıldız ile beraber CL'ye direkt katılım hakkı kazanıp Avrupa Liginde de en az yarı final görüp derece yapabilirsek bence sezon sonu için çok da imkansız olmaz. Devre arasında alamayız onu geçelim.

Imkansiz beyler, gecelim
ft-fatih.gif

Normalde Osimhen tas catlasa 40-50 milyon euro bandinda transfer yapacak bir oyuncu
aslinda okadar da etmez de dunyada santrafor kitligi var

Top teknigi zayif Oyun Bilgisi zayif bitiricilik zayif
Safi Atletizm

Iki mactir dustugu ofsaytlar yarim metre ve daha fazla icardiyi yarim metre 1 metre ofsaytta hic gormedim

Su anda 40 50 verilecek santraforlar herhalde
Sorloth Goykeres Ve Osimhendir

Sorloth 30 olacak nerdeyse Goykeres 26

Osimhen icin cebimizden az para cikacaksa alinsin yoksa gitsin chelseaye

Normalde Osimhen tas catlasa 40-50 milyon euro bandinda transfer yapacak bir oyuncu
aslinda okadar da etmez de dunyada santrafor kitligi var

Top teknigi zayif Oyun Bilgisi zayif bitiricilik zayif
Safi Atletizm

Iki mactir dustugu ofsaytlar yarim metre ve daha fazla icardiyi yarim metre 1 metre ofsaytta hic gormedim

Su anda 40 50 verilecek santraforlar herhalde
Sorloth Goykeres Ve Osimhendir

Sorloth 30 olacak nerdeyse Goykeres 26

Osimhen icin cebimizden az para cikacaksa alinsin yoksa gitsin chelseaye
Yok artik.

Var artik osimhenin patlayaciligi kuvveti ve atletizmi olmasa kimse almak icin tek bir caba sarf etmez adamin %70 ozelligi atletizm

Diger ozellikleri standart ve standart alti
Degil kardesim. Adamin girdigi pozisyonlarin yarisi nerede duracagindan, nereye kosacagindan, defansi nasil eksilteceginden kaynaklaniyor. Yaptigi asistler de cabasi yani. Kaldinki onun kacirdigi gol kadar takimdaki diger oyuncular da kaciriyor. Sorloth'u Osimhen'le kiyaslamam bile.

Geri
Üst Alt