GSC Haber Galatasaray, Osimhen'in Bonservisini Almayı Planlıyor

Valla renkdaş görünen köy kılavuz istemez, seneye takımda ciddi değişiklikler olacağı aşikâr. Hayırlısı valla.

İşin kötüsü hani hangi birine kim yetişecek, kim gelecek, kim kimi getirecek falan aşırı karışık bir konu ya.
başkan ve yönetim iyi olsa aslında keyifli bir şey değişim. elimizde tutabilirsek de sanchez, torriera, sara, yunus dinamik oyuncular. sallai, batsuayi fiziken diri oyuncular.

ama bir takımın aynı anda atanı ve tutanı değiştirip hedefi 12'den vurması çok zor ihtimal bence. hele ki hatipoğlu-dursunla falan...

başkan ve yönetim iyi olsa aslında keyifli bir şey değişim. elimizde tutabilirsek de sanchez, torriera, sara, yunus dinamik oyuncular. sallai, batsuayi fiziken diri oyuncular.

ama bir takımın aynı anda atanı ve tutanı değiştirip hedefi 12'den vurması çok zor ihtimal bence. hele ki hatipoğlu-dursunla falan...

Şimdi burada oyuncu bulmakta sorun olmadığını düşünüyorum. Bence iyi oyuncular buluyoruz. Tabii mesele getirebilmekten geçiyor.

Yine de bu sene alınan oyunculara baktığımızda total olarak olumlu buluyorum. Jelert soru işareti. Onun dışında Jakops, Sara taş gibi oynuyor, Sallai'den de memnunum, iyi bir oyuncu olduğunu biliyorum. Osimhen şans işiydi yönetimlik değil. Bats hikayesi ise bence çok iyi bir hamleydi.

Açıkçası bu yönetim seneye bir anda 4-5 tane Jakops-Sara misali tutacak taş gibi transfer yapabilir mi bilemiyoruz.

Zira kalecide veya santraforda batırırsan, o saatten sonra ne yapsan olmaz.

Şimdi burada oyuncu bulmakta sorun olmadığını düşünüyorum. Bence iyi oyuncular buluyoruz. Tabii mesele getirebilmekten geçiyor.

Yine de bu sene alınan oyunculara baktığımızda total olarak olumlu buluyorum. Jelert soru işareti. Onun dışında Jakops, Sara taş gibi oynuyor, Sallai'den de memnunum, iyi bir oyuncu olduğunu biliyorum. Osimhen şans işiydi yönetimlik değil. Bats hikayesi ise bence çok iyi bir hamleydi.

Açıkçası bu yönetim seneye bir anda 4-5 tane Jakops-Sara misali tutacak taş gibi transfer yapabilir mi bilemiyoruz.

Zira kalecide veya santraforda batırırsan, o saatten sonra ne yapsan olmaz.

forvet için şimdiden ounachu'yu yoklamak lazım mesela. gayet gerçekçi bir hedef. sene sonu sözleşmesinin bitimine 1 sene kalmış olacak. uygun maliyete bitebilir. fakir osimhen'i herif.

tabi bir tane de baba forvet lazım. baba forvet-ounachu-batşuayi gibi bir rotasyon.

kale için alex meret var sözleşmesi bitiyor. 27 yaşında bu adam. bir kaleci için çok genç. tutarsa 5-6 yıl oynat. günay'ı da shutlayıp yedeğe altay bayındır'ı alırdım ben olsam. onu da shutlayacaktır bence manu.

tonla iyi sağ bek var. belki de transferi en kolay mevkii. biz gittik en kolay mevkide karavana yaptık :d

fbjk'de de ciddi revizyon gerekecek bu arada. onlarda da tonla kadayıf oyuncu kalıyor elde. bjkde immobile 37 olacak, fb'de tadic 37, dzeko ise futbolu bırakır herhald. nesrin'e 20 verdiler mecbur elde tutacaklar.

yine en iyisi bizim omurgamız gibi.

forvet için şimdiden ounachu'yu yoklamak lazım mesela. gayet gerçekçi bir hedef. sene sonu sözleşmesinin bitimine 1 sene kalmış olacak. uygun maliyete bitebilir. fakir osimhen'i herif.

tabi bir tane de baba forvet lazım. baba forvet-ounachu-batşuayi gibi bir rotasyon.

kale için alex meret var sözleşmesi bitiyor. 27 yaşında bu adam. bir kaleci için çok genç. tutarsa 5-6 yıl oynat. günay'ı da shutlayıp yedeğe altay bayındır'ı alırdım ben olsam. onu da shutlayacaktır bence manu.

tonla iyi sağ bek var. belki de transferi en kolay mevkii. biz gittik en kolay mevkide karavana yaptık :d

fbjk'de de ciddi revizyon gerekecek bu arada. onlarda da tonla kadayıf oyuncu kalıyor elde. yine en iyisi bizim omurgamız gibi.

Aslında elde kalan omurgamız yine dediğin gibi çok hareketli ve iyi oyuncular. Bu arada bilemiyoruz belki Sallai seneye garanti sağ açık oyuncumuz olacaktır vesaire. Değişken bir sürü şey var elbette. Veya Jelert'in ligin 2. yarısında açılıp bize oh be yürüyedur çocuk dedirtme ihtimali de var, az veya çok. Futbol bu. Her an her şey olabilir.

Ama net şekilde seneye kesinkez bir kaleci transferi ve Mertens yerine 10 veya 8,5 vari bir oyuncu almamız gerekecek. Şartlar ne olursa olsun.

Muslera sonrası net kariyerli bir kaleci gerekiyor, genç yeni yetme bir kaleci Muslera sonrası bu baskıyı kaldıramaz Wakabayashi olmadıktan sonra.

Eğer 10 numara alınacaksa da net Rafa Silva tarzı hareketli, hızlı bir adam lazım. Ya da Gedson vari bir 8 numara daha çekip 3'lü orta sahaya dönebiliriz.

Aslında elde kalan omurgamız yine dediğin gibi çok hareketli ve iyi oyuncular. Bu arada bilemiyoruz belki Sallai seneye garanti sağ açık oyuncumuz olacaktır vesaire. Değişken bir sürü şey var elbette. Veya Jelert'in ligin 2. yarısında açılıp bize oh be yürüyedur çocuk dedirtme ihtimali de var, az veya çok. Futbol bu. Her an her şey olabilir.

Ama net şekilde seneye kesinkez bir kaleci transferi ve Mertens yerine 10 veya 8,5 vari bir oyuncu almamız gerekecek. Şartlar ne olursa olsun.

Muslera sonrası net kariyerli bir kaleci gerekiyor, genç yeni yetme bir kaleci Muslera sonrası bu baskıyı kaldıramaz Wakabayashi olmadıktan sonra.

Eğer 10 numara alınacaksa da net Rafa Silva tarzı hareketli, hızlı bir adam lazım. Ya da Gedson vari bir 8 numara daha çekip 3'lü orta sahaya dönebiliriz.

marcao'nun ilk zamanı gibi bir sol stoper bulup sanchez ile partner yapsak tadından yenmez bu arada.

Galatasaray kongresinde ego tatmin edenler hadi bakalım pamuk eller cebe

Sözlükte görünce acaba dedim
Kolo Muani tamamen gözden düştü gibi
Fırsat olursa ister misiniz?
Zaten kafamda bu sene Muslera, Icardi ve Mertens, 2026 yazında Torreira ile güzelce ( şampiyon olarak) ayrılmak var.

Sözlükte görünce acaba dedim
Kolo Muani tamamen gözden düştü gibi
Fırsat olursa ister misiniz?
Zaten kafamda bu sene Muslera, Icardi ve Mertens, 2026 yazında Torreira ile güzelce ( şampiyon olarak) ayrılmak var.
Torreira'nın sözleşme 2028'e kadar uzatılmıştı sanırım tamamlar o sözleşmeyi herhalde. İcardi'yi bu sezon sonu Arabistan vb. taraflara 20'ye falan satarsak Hojlund, Guessand, Emegha gibi fiziksel olarak çok üst düzey olan ve Muani'den mental olarak daha güçlü birine gitmeliyiz bence. Muani'yi mental ve bitiricilik olarak beğenmiyorum.

Osimhen e spoonsor bulsak. Mesela gömlek yakasında hep Samsung yazsa.

Torreira'nın sözleşme 2028'e kadar uzatılmıştı sanırım tamamlar o sözleşmeyi herhalde. İcardi'yi bu sezon sonu Arabistan vb. taraflara 20'ye falan satarsak Hojlund, Guessand, Emegha gibi fiziksel olarak çok üst düzey olan ve Muani'den mental olarak daha güçlü birine gitmeliyiz bence. Muani'yi mental ve bitiricilik olarak beğenmiyorum.
Abi Hojlund 70 milyonluk adam. Nasıl olur?

Yönetimimiz ilk görüşmeyi yaparak çalışmalara başlamış

1729024259702.jpeg

Abi Hojlund 70 milyonluk adam. Nasıl olur?
Hojlund bildiğim son zamanlarda eleştiriler almaya başladı Kolo Muani tarzı olabilir bonservisle değilde kiralık tarzı ki o zaten imkansız oradaki o 3 isimde bizim alabileceğimizi sanmıyorum belki Guessand ama 20 kağıt üstü isterler herhalde.

napoli 75 istiyor
bizim ilk teklifimiz 25
gorusmeler suruyor

Gerek yok diyeceğim yanlış anlaşılacak.

Şöyle açıklayayım;

Sene sonu çok büyük ihtimalle Muslera ayrılıyor veya emekli oluyor, Nelsson-Abdülkerim ayrılığı olası, Mertens emekli oluyor, Barış'ın satılma ihtimali yüksek, Ziyech ayrılıyor, İcardi'nin az da olsa ayrılma ihtimali var vesaire vesaire. Bunun dışında rotasyon oyuncularımız olan Kerem-Berkan-Bats gibi isimler ne yapacak giderler mi gitmezler mi bu konu muallak.

İyi kötü 3 senedir iskeletini koruyarak ilerleyen bir kadro var ve büyük ihtimalle bu kadro sene sonu ciddi bi değişime gidecek.

Emekli olanı, gideni vs derken yeri doldurulması gereken çok fazla oyuncu olacak.

Ve biz City falan değiliz abi. Premier League takımı da değiliz ki bi oyuncuya çıkartıp şak verelim 60-70 milyon euro. Biz bu bütçeyle seneye muhtemelen en az 4 belki 5 tane ilk 11 oyuncusu almaya çalışıyor olacağız.

Özetle Osimhen sene sonu takımdan ayrılır zaten, parayla da kurtarmaz diye düşünüyorum o da ayrı.

Seneye Temmuz ayında henüz oyuncu almamışken şöyle bir kadro bizi bekliyor olma ihtimali çok yüksek;

----------------X-----------------
X-----Sanchez-----X------Jakops
--------Torreira-----Sara----------
---X------------X---------Yunus---
----------------X-------------------

Yedekler
Günay
Kaan
Metehan
Jelert
Berkan
Efe Akman
Yusuf Demir
Sallai
Batshuayi
Kisacasi gerek yok

Devre arası ayrılacak mısın sorusuna net cevap vermeyip savuşturduğuna göre bu tehlike mevcut demektir. Dua edelim chelsea falan gelmesin devre arası

Neden para veriyorsun seneye Ocakta adam serbest gibi. Sözleşmesini son 1.5 senesinde. İyi bir proje ile ikna edilip takımımıza uygun fiyatlara katılabilir. Drogba bu işte belki transfer yaptırabilir. Beklesin 6 ay bizden ayrıldıktan sonra Galatasaray olarak kişisel gelişim antrenörü tutar o işi çözeriz. Osimhenin forma girmesi içinde öyle maç oynamaya ihtiyacı yok. Bu yüzden bu transferin olabilitesi var. Erden Timur olaydı kesin bizde derdim

Neden para veriyorsun seneye Ocakta adam serbest gibi. Sözleşmesini son 1.5 senesinde. İyi bir proje ile ikna edilip takımımıza uygun fiyatlara katılabilir. Drogba bu işte belki transfer yaptırabilir. Beklesin 6 ay bizden ayrıldıktan sonra Galatasaray olarak kişisel gelişim antrenörü tutar o işi çözeriz. Osimhenin forma girmesi içinde öyle maç oynamaya ihtiyacı yok. Bu yüzden bu transferin olabilitesi var. Erden Timur olaydı kesin bizde derdim
Kariyerin en verimli sezonunda adama 1 sene top oynama diyorsun mantılı mı sizce. 2026 haziran ayında bitiyor kontratı ocak ayında değil.

Geri
Üst Alt