GSC Haber Galatasaray, Osimhen'in Bonservisini Almayı Planlıyor

Sanchez'e karşılık Osimhen + 10 milyon veriyorlarsa bir Kayserili olarak ikna olabilirim bu transfere

Sanchezi satıp Osimheni alırsak güç kazanır mıyız tam emin değilim açıkcası

Ne ucuzu renkdaş. Sanchez +10 milyona osimhen takasını kayserili tüccar yapabilir anca
ben ayrı ayrı düşündüm açıkçası - o denklem gerçkleşmez bence hatta napoli sanchezin değerini düşük bile gösterir.

Tam tersi de olabilir. Conte sanchez'i çok lstiyorsa takasta bol keseden fiyat belirleyebilirsin sanchez'e
bu yönetimden böyle denklemler beklemek çok düşük ihtimal yav. yaz boyu kazıklanmaya davul zurnayla gittiler hep.

gene şans yaver gitti Sara gibi adamı kapattık genç yaşında - tam EPL topçusu yoksa biz bu sezon alamsak seneye birisi alırdı ingiltere içinde ucuza.

işin bu kısmı çok enteresan ama - karaktersiz ve boşa para trasnferi bu sezon tam anlamıyla olmadı - bir tek Jelert fiyat/performansı göreceğiz , kısa vadede belli olmaz o iş.

Sanchez + Barış + bir miktar para. Ne dersin Napolim?

Şimdi bu adama kalkıp 75m saysak zaten o parayı görme şansımız yok gibi. Kalkıp bizi ŞL finaline kadar götürmediği sürece. Kimse gelip TSL topçusuna 75m saymaz. Yani yatırım olarak bonservisten baya kayıp yaşarız gibi 20-30m kafadan silsek, getireceği sportif başarı ve sükseye bakar artık.

Mesela rakibin olmaya çalışanlar Nesyri-Cengiz ikilisine 35m+ vermiş, oradan en az 20m kayıp görecek gibi.

Ben bu 20-30m kaybı göze alırım şahsen, eline Prime Drogba geçecek. İcardi’den bayrağı teslim alıp genç nesli Galatasaraylı yapmaya devam edecek potansiyel.

Buşi Baba şu Napolili yöneticilere woodoo büyüsü falan yap da Osimheni bedavaya bize bıraksınlar yav!

Osimhen’i alabilmemiz için kendisinin deliye yatması lazım. Ya Napoli’ye dönüp kargaşa çıkaracak yada Chelsea gibi bir kulübe gidip fiyatınının düşmesini bekleyeceğiz. Ama Osimhen sezon sonunda takımdan gitse bile 1 veya 2 yıl sonra ben yine yollarımızın kesişeceğini düşünüyorum.

Bizim planın kalitesi

6107da3c4e3fe10580ab4dff.jpg

iddaa edildiği gibi sponsorlar desteğiyle 55-60 milyon Euro gibi bir rakam sağlandıysa ve osimhende kabul ettiyse bu işi Ocak’ta bitirmek lazım.

Avrupa'da osimheni alma potansiyeline sahip 5-6 takım var zaten. Onlarda kış döneminde transfer yapmadan geçiyor genelde. yaz dönemine bırakırsak muhtemel psg, Arsenal, chelsea, Barcelona, al nassr gibi muhtemel alıcılar sıraya geçer

Manyakmısınız abi 50 milyon Euro’ya osimhen ihtimali varsa o paramızda varsa beş dakka düşünmem alırım osimhenin her yerinden reklam yaparsın o paranın yarısı reklam anlaşmalarından yarısı dünya genelinde satacağın formalardan çıkar bedavaya osimhen oynatırsın bunun marka değeri var birde böyle fırsatları değerlendireceksin bu ligin Bayern’i olucaz diyorsak kaçırmamız lazım böyle şeyleri

Bu adam kiralıkken böyle aidiyet oluşturdu birde bonservisini alsan takımı nasıl sahiplenir kendini parçalar sahada böyle bi adam sana Avrupa’da çeyrek yarı final yaptırma ihtimali olan bir adam

Seneye mesela cl ye katıldık diyelim osimhenin var kazandığın her maçta 2.8 milyon alıyorsun şampiyonalar liginde herif kendi parasını yarım sezonda çıkartır zaten

Geri
Üst Alt