- 30 Temmuz 2009
- 30.885
- 7.020
- 1.943

Galatasaray'ın, Türkiye Kupası'nda Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'la oynayacağı maç öncesi olaylar çıktı.
Haberin Devamı GSC Portal'da
Moderatör tarafında düzenlendi:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu takım bursaya da gittimi otobüsü taslaniyor kadıköye gitti mi de taslaniyor biz burda baştada dedik onlar zaten bundan nemalanıyor orda ki belli başlı zibidilerin yaptıklarının bütün diyarbakirlılara yüklenmesi üzücü.
Diyarbakirda da yaşıyorum ve ordaki çevremdekilere göre genelleme yapiyorum ordaki insanlar neredeyse bizim kadar seviyor Galatasarayı bunu abartmiyorum neyse aslında üzücü bir durum yazık yemin ederim bunların yaşamasını hiç istemiyorum malesef bak bize demiştik diyenler seviniyor.İzmire gelince taşlanıyor mu? ya da Sivas'a? Trabzon'a gidince taşlanır anlarım rekabet muhabbetidir, yada iki takım arasında husumet vardır... Orada da taşlanıyor, burada da demek yanlış orada taşlanırken neden farklı burada neden farklı tabi ki bunu şehir geneline yaymamak lazım ama bu saldırıyı yapanlar şehirde arka bulamazsa yapamaz bunu...
Diyarbakirda da yaşıyorum ve ordaki çevremdekilere göre genelleme yapiyorum ordaki insanlar neredeyse bizim kadar seviyor Galatasarayı bunu abartmiyorum neyse aslında üzücü bir durum yazık yemin ederim bunların yaşamasını hiç istemiyorum malesef bak bize demiştik diyenler seviniyor.
Aynen kardeşim üzücü bunların yasanmasini isteyenler insanlıktan nasibini almamis şerefsizlerdir inşAllah sağsalim maç biterde olaysız isteyenler amellerine ulaşamaz.Ben sana inanıyorum kardeşim, çevrendekilere de ama dediğim gibi Diyarbakır da yaşayan halkın bir kesimi tarafından besleniyor demek ki bunu her seferinde rahat rahat yapıyorlarsa bu insanlar yoksa normal birinin bu taşlanmadan gurur duyması söz konusu olamaz...