GSC Portal Galatasaray Otobüsüne Diyarbakır'da Taşlı Saldırı

Güray Çavuşoğlu

★★★★★
GalataSarayı Efendileri

fft31_mf6460174.jpeg

Galatasaray'ın, Türkiye Kupası'nda Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'la oynayacağı maç öncesi olaylar çıktı
.

Haberin Devamı GSC Portal'da

Moderatör tarafında düzenlendi:
Provakatörlere izin vermemeli gerçek Diyarbakır halkı...

Bu saldırıyı yapan şahıslar aziz yıldırımın diyarbakırdaki ajanlarıdır. Emin olun.

herhangi bir şahıs kendi ülkesinin bir şehrinde rahatça yürüyemiyor bundan ötesi var mı?

Bu takım bursaya da gittimi otobüsü taslaniyor kadıköye gitti mi de taslaniyor biz burda baştada dedik onlar zaten bundan nemalanıyor orda ki belli başlı zibidilerin yaptıklarının bütün diyarbakirlılara yüklenmesi üzücü.

Bu takım bursaya da gittimi otobüsü taslaniyor kadıköye gitti mi de taslaniyor biz burda baştada dedik onlar zaten bundan nemalanıyor orda ki belli başlı zibidilerin yaptıklarının bütün diyarbakirlılara yüklenmesi üzücü.

İzmire gelince taşlanıyor mu? ya da Sivas'a? Trabzon'a gidince taşlanır anlarım rekabet muhabbetidir, yada iki takım arasında husumet vardır... Orada da taşlanıyor, burada da demek yanlış orada taşlanırken neden farklı burada neden farklı tabi ki bunu şehir geneline yaymamak lazım ama bu saldırıyı yapanlar şehirde arka bulamazsa yapamaz bunu...

İnsanlar çok yanlış işlerin peşinde koşuyor. Spor temalı işlerde sporun dışına çıkmamak lazım. Zaten yeterince insanlar birbirine düşman, bari sporda kardeş olalım.

Diyarbakır ya da başka bir ilde, sporda ya da siyasette insanlar artık kendini kullandırtmasın lütfen.

Bugün maç ve sonrası umarım sadece spor konuşulur.

GT-I9300 Tapatalk

Nedense hep ulkenin kurt sehirlerinde birsey olunca savunmak icin millet provokasyon diyor, birakin allahini.

bursaya gidip taşlanmasıyla diyarbakıra şırnaka gidince taşlanması aynı şey değil kusura bakmayın
bursada rekabetten dolayı diyarbakır bizim rakibimiz mi ki?

misal süperligde takımı olmayan bi yere gitse atıyorum afyona orda taşlanır mı hayır

En baştan beri böyle olmalıydı zaten boşa tribe girdik halkın içi vs. vs. diye.

1 hafta önce İzmir'e geldi daha azılı taraftar grupları var burada Göztepe,Karşıyaka falan, Fenerlisi var, BJKlisi var, Kürt'ü var, Diyarbakırlısı var... İzmir'de neden taşlanmadı da burada taşlanıyor... Halkında biraz kendisine sorması gerekir bu taşlanmalardan rahatsız oluyorlarsa biz bu provakatörlere müsade mi ediyoruz diye... Dışarıya suç bulmak kolay, orada da oluyor diye örnek göstermek de.

%80 galatasaraylı allahtan %20 galatasaraylı olsalar allah bilir ne yaparlar molotof keleş vs :D

İzmire gelince taşlanıyor mu? ya da Sivas'a? Trabzon'a gidince taşlanır anlarım rekabet muhabbetidir, yada iki takım arasında husumet vardır... Orada da taşlanıyor, burada da demek yanlış orada taşlanırken neden farklı burada neden farklı tabi ki bunu şehir geneline yaymamak lazım ama bu saldırıyı yapanlar şehirde arka bulamazsa yapamaz bunu...
Diyarbakirda da yaşıyorum ve ordaki çevremdekilere göre genelleme yapiyorum ordaki insanlar neredeyse bizim kadar seviyor Galatasarayı bunu abartmiyorum neyse aslında üzücü bir durum yazık yemin ederim bunların yaşamasını hiç istemiyorum malesef bak bize demiştik diyenler seviniyor.

Neyse beyler ben burdaki renkdaslarimin hepsinin görüşüne saygım sonsuz amacım tartışmak değil.

Diyarbakirda da yaşıyorum ve ordaki çevremdekilere göre genelleme yapiyorum ordaki insanlar neredeyse bizim kadar seviyor Galatasarayı bunu abartmiyorum neyse aslında üzücü bir durum yazık yemin ederim bunların yaşamasını hiç istemiyorum malesef bak bize demiştik diyenler seviniyor.

Ben sana inanıyorum kardeşim, çevrendekilere de ama dediğim gibi Diyarbakır da yaşayan halkın bir kesimi tarafından besleniyor demek ki bunu her seferinde rahat rahat yapıyorlarsa bu insanlar yoksa normal birinin bu taşlanmadan gurur duyması söz konusu olamaz...

Ben sana inanıyorum kardeşim, çevrendekilere de ama dediğim gibi Diyarbakır da yaşayan halkın bir kesimi tarafından besleniyor demek ki bunu her seferinde rahat rahat yapıyorlarsa bu insanlar yoksa normal birinin bu taşlanmadan gurur duyması söz konusu olamaz...
Aynen kardeşim üzücü bunların yasanmasini isteyenler insanlıktan nasibini almamis şerefsizlerdir inşAllah sağsalim maç biterde olaysız isteyenler amellerine ulaşamaz.

hepsi medyanin gazi , abart mayin ... illaki DIYARBAKIR dusman gozukecek Turk halkina

Istanbulda polis otosunu ters cevirip yakan fenerliler / Gs magzasini atese veren de fenerli ..

Geri
Üst Alt