Galatasaray, Pape Matar Sarr’ı Gündeme Aldı!

Tottenhami ya da adami o kadar izledim takip ettim diyemem ama sunu diyebilirim.

Bizim yonetimin derdi su an sirasiyla

-23 nisan reisli temel toreni
-sampiyonluk
-secim

Transferin planlamanin zerresini dusunen bence yok.

Tottenhami ya da adami o kadar izledim takip ettim diyemem ama sunu diyebilirim.

-sampiyonluk
-secim

Seçimde sıkıntı yok. %99 seçilir

-sampiyonluk
-secim

Seçim konusunda bir düşünce olduğunu artık pek sanmıyorum. Şunun şurasında listeleri vermek için 2-3 hafta mı ne kaldı?

-sampiyonluk
-secim

Sonra daha Dunya Kupasi var, ilgilendigimiz oyuncularin hepsi Dunya Kupa'sinda oynuyor. Kupanin bitmesini beklemeliyiz derler. Hikaye bu olacak :D

GS yönetimi transfer yapmayı bilmez, takımın haklarını savunmayı bilmez, racon kesmeyi bilmez, proje ürütmeyi bilmez, taraftarın gönlünü hoş etmeyi bilmez, yatırım yapmayı bilmez, borç ödemeyi bilmez, GS düşmanlarına cevap vermeyi bilmez bir tek okan buruka transfer bütçesi vermeyi ve susmayı bilirler başka da bişey yaptıkları yok.

Seçim konusunda bir düşünce olduğunu artık pek sanmıyorum. Şunun şurasında listeleri vermek için 2-3 hafta mı ne kaldı?
Su an icin degil yav, bence subat(ara transfer) den beri yonetimin derdi secimi cebe atmak. Sonraki sezon icin calisan kafa yoran oldugunu sanmiyorum.

Keske olduguna inansam.

Kimse kapmadan gapalım

563d5ffef018fb32c8ee875a.gif

Suan butun yazilan orta sahalardan bize tam uygun olacak adam.

Yuksek bonservis verilecekse, kesinlike Sarr'a verilmesi lazim.

Geri
Üst Alt