Galatasaray Partisi - GSP

Galatasaray üniversitesi tabanlı bir teknokrat hükümeti ütopyası mı? :)

Arda yanlış hatırlamıyorsam yurtdışında yaşıyorsun

Burdaki durumu biliyor olabilirsin neden olmasın

Bu bizim mi yoksa böyle başlıklar açmamıza neden olanların mı suçu

Almanya'da yasiyorum fakat Türkiyedeki rezilliklerin hepsini takip ediyorum, etmemek elde degil. Sizi de anliyorum hatta öyle bir Ülkede yasadiginiz icin üzüntünüzü paylasiyorum, ama Galatasaray Partisi Kuralim falan filan bunlar bos isler, yani yeni parti kurmak güzel bir fikir ama bunu Galatasaray üzerinden yapmak dogru degil kanimca Davut Kardes. Yoksa tr de oy verilecek tek bir partinin bile olmadigini ben de biliyorum, belki HDP haric. Geri kalanini at cöpe.

Cimbomistan kurulsun Floryanın orada özerk devlet :D

kemal denen yakında defolup gidecek onun yerine sarıgül geliyor az sabredin

akpye oy veren Galatasaraylıyım demesin

Fransa'nın adamı bunlar derler ve Fransa ne derse o oluyor memlekette. Olsun bence siyasi hayatımız her zaman yeni literatürlere açıktır. Mesela bizim iktidarımızda paralel devlet yerine üçgen devlet olabilir neden olmasın ?

sunu yeni bi üye açsa kuş resimleriyle doldurmuştuk sayfayı :asd:

hayırlı olsun

+ 1905 sonsuz destek vs vs

Niye Arda sen Galatasarayin arkasindaki gücü kestiremiyormusun. Biz bir parti kuralimda bak gör neler oluyor.

Oldu olacak basina da avatarindaki sahsi iste...

Sacmalama, yeni bir Parti'ye türkiyenin ihtiyaci oldugu kesin fakat bunu Galatasaray üzerinden yapmak basli basina bir Fiyasko demektir, sonucta kafadan sadece Galatasaraylilarin oyunu alabilirsin ve onlarin da cogu ya cehapeli ya mehapeli ya da akepeli oldugu icin oy potansiyeli baya düser, ancak partisinden memnun olmayan ve hakkaten ülkenin gelecegini düsünen, degisime acik olan insanlarin oyunu alirsin, bunlar da bir elin parmagini gecmez. Türkiye'deki halkin %99'u cahil.

Koyun eti yiye yiye, koyunlasmis millet.

Geri
Üst Alt