Galatasaray Partisi - GSP

bırakın devam etsin akp bizimle :) ben formamla gidersem bilsinlerki oyum rte ye

Yaşanan son olaylardan sonra şart oldu bir Galatasaray Partisi !

Oyum HEPAR Osman Pamukoğluna, çünkü mevcut idarecilerin alayından bıktım usandım. Ama Parti olmasada Galatasaray lıları temsil edece kitlesel sosyal bir sivil toplum grubu kurulması, gerektiğinde sopasını göstermesi hiç fena olmazdı. Burada bile millet birbirini kesiyorken parti ütopyadan ibaret ;)

Yakından tanıyorum kendisini. Parti içniden de çok insan tanırım (Kadıköy cephesinden) şu an hepsi ayrıldı gerçi. Egosunu yenemediği için parti kurdu yoksa MHP'den veya CHP'den girerdi. Çevresi ona en doğrusunun bağımsız girmesi gerektiğini söylüyor ama o kendini tatmin ediyor şu an parti konusunda. Geçen seçim tvlere az da olsa çıkmasına rağmen, sosyal medyayı iiyi yönetmelerine rağmen yüzde 0,1'i anca aldı. Ayrıca parti sosyalist bir ekonomi programına sahip olsa bile içinde ülkücü tipler var. Tam bir karmaşa.

mail atıcaz aslında böyle birşeyde 10 15 milyon oy rahatlıkla bizim olur

#SabriReyizBasaGelecekDertlerBitecek

GSP olur mu olur iyi düsünce, hele de yönetimde Mustafa Sarıgül gibi kurt bir siyasetci varken.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

kurulsun tabikide Galatasaraylıların gücünü kimse kestiremiyor anlaşılan lakin kurulsa da ben oy vermem orası ayrı

Yakından tanıyorum kendisini. Parti içniden de çok insan tanırım (Kadıköy cephesinden) şu an hepsi ayrıldı gerçi. Egosunu yenemediği için parti kurdu yoksa MHP'den veya CHP'den girerdi. Çevresi ona en doğrusunun bağımsız girmesi gerektiğini söylüyor ama o kendini tatmin ediyor şu an parti konusunda. Geçen seçim tvlere az da olsa çıkmasına rağmen, sosyal medyayı iiyi yönetmelerine rağmen yüzde 0,1'i anca aldı. Ayrıca parti sosyalist bir ekonomi programına sahip olsa bile içinde ülkücü tipler var. Tam bir karmaşa.

Ölü doğdu Osman Pamukoğlu'nun organizasyonu.Önce bağımsız girip sonra parti kurarak daha iyi yerlere gelebilirdi belki.Ama insanlar onu asker kimliğiyle tanıyor, seviyor.Yazdığı her kitabı, programları elimden geldiğince okumaya ve izlemeye çalışıyorum.Gerçekten asker kimliğine hayranım ama siyasi parti yönetmekle askerlik farklı işler.Keşke bağımsız girip mecliste bizim sesimiz olabilseydi, hem daha çok insan tanırdı onu hem de hiç değilse yüzsüzlerin yüzüne yüzüne söylerdi içimizden geçenleri.

BkEQwFMCMAEfFC-.jpg

Ölü doğdu Osman Pamukoğlu'nun organizasyonu.Önce bağımsız girip sonra parti kurarak daha iyi yerlere gelebilirdi belki.Ama insanlar onu asker kimliğiyle tanıyor, seviyor.Yazdığı her kitabı, programları elimden geldiğince okumaya ve izlemeye çalışıyorum.Gerçekten asker kimliğine hayranım ama siyasi parti yönetmekle askerlik farklı işler.Keşke bağımsız girip mecliste bizim sesimiz olabilseydi, hem daha çok insan tanırdı onu hem de hiç değilse yüzsüzlerin yüzüne yüzüne söylerdi içimizden geçenleri.

IETT şoförlüğü ile siyaset arasındaki bağlantı hakkında ne düşünüyorsun ?

GSP bu ülkede oy birakmaz %60 ile iktidar oluruz

Genel başkan Lucescu olursa garanti iktidar olur. Her kesimden seveni var.

Geri
Üst Alt