- 23 Ocak 2019
- 24.439
- 31.997
- 2.233
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
evetBu doğru mu
Dursun Özbek: "Çin ile yaptığımız sponsorluk görüşmeleri sonuçlanmak üzere. Çok kısa sürede Çin'e de bir ziyaretimiz olacak. Bu sponsorluk konusunda bizimle temas kuran, kendisi de çok değerli bir Galatasaraylı olan Doğu Perinçek'e de teşekkür ediyorum."
Sonuçlanmak üzere demedi aslında kısa süreden sonuçlandırmak istiyorum dedi. Ben olacağını pek sanmıyorum.Bu doğru mu
Dursun Özbek: "Çin ile yaptığımız sponsorluk görüşmeleri sonuçlanmak üzere. Çok kısa sürede Çin'e de bir ziyaretimiz olacak. Bu sponsorluk konusunda bizimle temas kuran, kendisi de çok değerli bir Galatasaraylı olan Doğu Perinçek'e de teşekkür ediyorum."
Galatasaray Sportif AŞ'nin 9 aylık bilançosunda (Haziran 2023-Şubat 2024) yaklaşık 600 milyon liralık kar açıkladıklarını vurgulayan Özbek, sözlerini şöyle tamamladı:
"Bu geliri, bu seviyede sene sonuna kadar taşımak istiyoruz. Ancak yükselen faiz oranları ve piyasa koşullarında bu hiç de kolay olmayacak. Kulübümüzün elindeki imkanları kullanıp bu faiz sarmalından çıkmalıyız. Çözüm, Bankalar Birliği borçlarını ödeyip bu anlaşmadan çıkmaktır. Mutlulukla söyleyebilirim ki Galatasaray Spor Kulübü, bu konuda hazırlıklarını son aşamaya getirdi. Dönemimiz bitmeden, yeni yönetimin Bankalar Birliği borcundan kurtulmuş bir şekilde görevine başlamasını sağlayacağız. Bu borçlardan kurtulmak için atılması gereken adımlardan biri de Florya Tesisleri'nden Kemerburgaz'a taşınmaktır. Orada da inşaatımız devam ediyor. Önümüzdeki sezonun başından itibaren Kemerburgaz Tesisleri'nde olacağımızın müjdesini paylaşmak istiyorum. UEFA Kupası'nın yıl dönümünde (17 Mayıs) Kemerburgaz Tesisleri'nde bir piknik organize edeceğiz. Orada birlik ve beraberliğimizi bir kez daha kanıtlamış olacağız."
Holding kardeşliği Yapı Kredi üzerinden nefes alıyordur. Bizim öyle bir şansımız yok.Bankalar birligi olayını biz ve ts dışında dert eden yoktu ne fener ne 8jk adını bile anmiyor ,çok garip işler dönüyor
Yapı Kredi satılmanın kıyısından dönmüştü. Ali Koç'un karşı çıktığı haberleri vardı. Sebebi bu olabilir. Unicredit ile olan anlaşmalarını da çok kullanıyorlar transfer işlerinde bana kalırsa.Holding kardeşliği Yapı Kredi üzerinden nefes alıyordur. Bizim öyle bir şansımız yok.
Bankalar birligi olayını biz ve ts dışında dert eden yoktu ne fener ne 8jk adını bile anmiyor ,çok garip işler dönüyor
Şike sürecindeki UEFA sponsorluklarına kadar yemediği nane yok yav. Zaten bunlar sayesinde sıfır çekmesine rağmen hala itibar görüyor.Yapı Kredi satılmanın kıyısından dönmüştü. Ali Koç'un karşı çıktığı haberleri vardı. Sebebi bu olabilir. Unicredit ile olan anlaşmalarını da çok kullanıyorlar transfer işlerinde bana kalırsa.