Galatasaray, Pasifik Holding ile Sponsorluk Anlaşması İmzaladı

Direk reisin oz yegeni diye biliyordum ben. Merkez ankara next level derken ankaranin en guzel parsellerini kapatan sirkettir kendisi.

Hayırlısı olsun. Sponsorun küçüğü, büyüğü olmaz. Umarım çok daha fazla sponsor buluruz. Bizim gibi ekonomisi sıkıntılı, parasının değeri düzenli olarak kayıp yaşayan bir ülkede kur üzerinden yaşanan tahribatı gidermenin yolu bilet fiyatları olamıyor. Sponsorluk olayı bizim ülkemiz kulüpleri için ekstra önem taşıyor.

Dursun’un görüntüsünü izlerken kaliteyi 144 pixele düşürüyorum. Daha az rahatsız edici oluyor.

Yapılandırma anlaşmasından çok kısa süre içerisinde çıkacağız diyor başkanımız. Bu süre kısa olsun artık.

Bu doğru mu

Dursun Özbek: "Çin ile yaptığımız sponsorluk görüşmeleri sonuçlanmak üzere. Çok kısa sürede Çin'e de bir ziyaretimiz olacak. Bu sponsorluk konusunda bizimle temas kuran, kendisi de çok değerli bir Galatasaraylı olan Doğu Perinçek'e de teşekkür ediyorum."

Bu doğru mu

Dursun Özbek: "Çin ile yaptığımız sponsorluk görüşmeleri sonuçlanmak üzere. Çok kısa sürede Çin'e de bir ziyaretimiz olacak. Bu sponsorluk konusunda bizimle temas kuran, kendisi de çok değerli bir Galatasaraylı olan Doğu Perinçek'e de teşekkür ediyorum."
evet

paralar geliyor

Bu doğru mu

Sonuçlanmak üzere demedi aslında kısa süreden sonuçlandırmak istiyorum dedi. Ben olacağını pek sanmıyorum.

Geçtiğimiz sezon seçime doğru giderken kendi dönemi içinde bankalar birliği anlaşmasından çıkacağımızı söylemişti.

Koşul olarak Kemerburgaz projesini göstermişti. Bu da bana gerçekçi gelmiyor. Oradan çıktıktan sonra bu projeyi bir firmaya ihale edecekler. O süreçlerin tamamlanması, onaylarının alınması vs. gibi konular gündeme gelecek. İhaleyi kazanan firma ruhsat çıkartacak vs. Bu esnada bize ödeme yapılmasını isteyeceğiz diye tahmin ediyorum. O para ile de bankalar birliğinin alacaklarını kapatıp anlaşmadan çıkacağız.

Umarım plan işler. Büyük bir adım olur. Bankalar Birliği anlaşması tam bir pranga.

Galatasaray Sportif AŞ'nin 9 aylık bilançosunda (Haziran 2023-Şubat 2024) yaklaşık 600 milyon liralık kar açıkladıklarını vurgulayan Özbek, sözlerini şöyle tamamladı:

"Bu geliri, bu seviyede sene sonuna kadar taşımak istiyoruz. Ancak yükselen faiz oranları ve piyasa koşullarında bu hiç de kolay olmayacak. Kulübümüzün elindeki imkanları kullanıp bu faiz sarmalından çıkmalıyız. Çözüm, Bankalar Birliği borçlarını ödeyip bu anlaşmadan çıkmaktır. Mutlulukla söyleyebilirim ki Galatasaray Spor Kulübü, bu konuda hazırlıklarını son aşamaya getirdi. Dönemimiz bitmeden, yeni yönetimin Bankalar Birliği borcundan kurtulmuş bir şekilde görevine başlamasını sağlayacağız. Bu borçlardan kurtulmak için atılması gereken adımlardan biri de Florya Tesisleri'nden Kemerburgaz'a taşınmaktır. Orada da inşaatımız devam ediyor. Önümüzdeki sezonun başından itibaren Kemerburgaz Tesisleri'nde olacağımızın müjdesini paylaşmak istiyorum. UEFA Kupası'nın yıl dönümünde (17 Mayıs) Kemerburgaz Tesisleri'nde bir piknik organize edeceğiz. Orada birlik ve beraberliğimizi bir kez daha kanıtlamış olacağız."

Umarım sadece sponsorluk vermişizdir. Dursun'a güvenmiyorum. Garip garip şirketler çekti kulübe.

Meritking kalsaydı keşke. Durustlerdi

Holding kardeşliği Yapı Kredi üzerinden nefes alıyordur. Bizim öyle bir şansımız yok.
Yapı Kredi satılmanın kıyısından dönmüştü. Ali Koç'un karşı çıktığı haberleri vardı. Sebebi bu olabilir. Unicredit ile olan anlaşmalarını da çok kullanıyorlar transfer işlerinde bana kalırsa.

Bankalar birligi olayını biz ve ts dışında dert eden yoktu ne fener ne 8jk adını bile anmiyor ,çok garip işler dönüyor

Bankalar Birliği sürecine ilk giren kulüp TS olmuştu. Anlaşma TS'un borç stoğuna göre dizayn edilmişti. Diğer kulüplerin bu konuya ilgisi yoktu. Daha sonra finansal olarak dönemeyeceğini anlayınca biz ve BJK sürece dahil oldular. FB ise uzak durdu. Ali Koç o dönem vadelendirmenin ödemeye imkan tanımadığını söylüyordu. 2 yıl ana para geri ödemesiz + 5 yıl bir anlaşmaydı. FB'den itiraz gelince, Bankalar Birliği'de FB'den de tahsilat yapmak arzusunda olunca 2,5+7 yıl olarak revize edildi. Diğer kulüplere de bu imkan tanındı. (Bu arada Ali Koç'un bu konuda hakkını vermek lazım. Gerçekten bu borç ne ilk haliyle 2+5 yıl olarak ne de 2,5+7 yıl olarak ödenemiyor. Yani standart gelirler ile karşılanamıyor ve sistem dönmüyor. Mutlaka bir proje geliştirilmesi lazım)

TS bu sürece ilk giren kulüp olarak ve şartları zaten TS'a göre daha makul olduğundan TS bir şekilde bu süreçten çıkmayı başardı.

Bizim için kritik konu Riva+Florya projesinden Florya'yı geriye çekebilmek oldu. Florya üzerinden borcu kapatmayı planlıyoruz. Projemiz var yani. Her şey somut olarak ilerliyor.

BJK'nin buraya ödeyecek parası olmadığı gibi bir mülkü vs. de yok. Mülk yoksa, proje de haliyle yok. Tünelin ucu BJK için bir hayli karanlık gözüküyor.

FB tarafında ise sessiz olunmasının nedeni bana göre henüz bir proje geliştirmiş olmamaları. FB'ye Aziz Yıldırım döneminde Pendik tarafında 600 dönüm arazi tahsis edilmişti. Bütün branşları buraya taşımaktan bahsediliyordu. Eğer bu gerçekleşirse Dereağzı'na büyük bir proje geliştirebilirler. Ancak bu proje ile ilgili henüz atılmış bir adım yok.

Yapı Kredi satılmanın kıyısından dönmüştü. Ali Koç'un karşı çıktığı haberleri vardı. Sebebi bu olabilir. Unicredit ile olan anlaşmalarını da çok kullanıyorlar transfer işlerinde bana kalırsa.
Şike sürecindeki UEFA sponsorluklarına kadar yemediği nane yok yav. Zaten bunlar sayesinde sıfır çekmesine rağmen hala itibar görüyor.

Geri
Üst Alt