Galatasaray Passolig Rekorunu Kırdı

Uğur İz

GS
Yönetici
Administrator
eb96d43672884b6896d90bd67966a82a.webp

Passolig Genel Müdürü Ceyhun Kazancı, Galatasaray Televizyonu'nda yayınlanan ve Melisa Çizmeci'nin hazırlayıp sunduğu 'Gün Ortası' programının konuğu oldu.

Spor kulüplerinin gelir kaynaklarından, Passolig hakkında yeniliklere kadar bilgiler veren Ceyhun Kazancı, son 4 sezonun seyirci sayıları ile ilgili önemli veriler paylaştı.

Ceyhun Kazancı, 3.7 milyon Passolig Kart arasında ilk sırada 705 bin ile Galatasaray'ın yer aldığını belirtirken Galatasaray taraftarının son 4 yılın seyirci rekorunu kırdığını da ifade etti. Buna göre, 27. hafta itibarıyla Galatasaray 39.441 taraftar ortalamasıyla son 4 sezonun rekorunu kırarken Ceyhun Kazancı, bu sezon bu sayının daha da yukarı çıkacağını beklediklerini söyledi.

Hatırlanacağı üzere 2014-2015'te en fazla seyirci ortalaması 21 bin ile Galatasaray'da, 2015-16'da 24.900 ile Fenerbahçe'de, 2016-17'de ise 30.446 ile Beşiktaş'taydı.

Ceyhun Kazancı, Gün Ortası programında ilginç bir detay daha paylaştı. Kazancı, "Fatih Terim'in Galatasaray'a imza attığı 21 Aralık 2017 gecesi, Göztepe maçı için 10 bin civarında bilet satıldı. Bu da son dönemin önemli sayılarından biriydi" ifadelerini kullandı.

Galatasaray.org

Moderatör tarafında düzenlendi:
Güzel gelişmeler.

6JWnVE.png

Daha bu ne ki şampiyon olup cl ye gidelim farkı kapanmıyacak seviyeye çekeriz.

Passolig kalkmali

Rekoru o zaman gorun

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

6JWnVE.png

Daha bu ne ki şampiyon olup cl ye gidelim farkı kapanmıyacak seviyeye çekeriz.
Bu sene başında 540-550 bin bandında passoligle 3. sıradaydık sonrasında Terim geldiği dönemde 600 bin civarındaydı şu ara tamamen uçuşa geçtik. CL oynarsak ciddi anlamda kapanamayacak düzeye gelecektir :D

Ben bile aldim.Bir zahmet.

peki bunda benim payım azımsanır mı? onlarca kişiyi teşvik ettim, yönlendirdim. arkadaşlarım, forumdaşlarım hep passolig çıkarıp maçlara aktı, işte biz buyuz.

Lenovo P2a42 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Dogru yorum.Benim paso cikartmamin sebeplerinden biri de sensin.
akhisar kupa maçına gelebiliyorsan gel
muhakkak bilet olacaktır

Lenovo P2a42 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Her alanda adamları tokatlıyoruz ama adamlar çıkıp kendini Galatasaray ile kıyaslamaya devam ediyor...

Kupa sayısı , taraftar sayısı , sosyal medyadaki takipçi sayısı v.b şeylerin hepsinde öndeyiz ama iki senedir ortaya çıkan Beşiktaş bile kendini bizle kıyaslıyor...

Küçük çocuk şımarıklığı o şampiyon olalım sus pus olacak hepsi

e bilet nerden çıktııııı
bulanın anasınıııı
alırsamda i.neyim
radyodan da dinlerimmm

Umarım sezon sonunda şampiyonun ''en''leri neler dediklerinde ; En fazla puan toplayan , en fazla gol atan ve en fazla taraftarı stada gelen takım......diye uzayıp giden bir liste okunur...

Geri
Üst Alt