Kamil Sarper Özsefer
10 Numara!
- 12 Haziran 2009
- 11.941
- 1.229
- 1.948
Gençliği yeter gelsin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Askere mi alıyorsunuzUp
Erinç Bilican: “Galatasaray’ın Wan Bissaka için bir yoklama yapacağını duydum. İlerleyen günlerde bir hamle bekliyorum.”
Adamları izlemesek, seni okuyunca Nevzat gibi sığ yorum yapan tipler sanırdık herhalde. Söylemleri kendilerinden dinlemekte fayda var. Söyledikleri genel anlamda mantıklı ve doğruydu.erinç ile keremin tutturduğu bir transfer var mı yav.
Akşam üstü de Zaniolo amrabat takasının ne kadar mantıklı olduğundan bahsediyorlardı.
Orta çağ mı lan burası al sen 25lik italyan herifi ver bana 28 yaşındaki keresteyi.
Amrabat bu seneyi de bok gibi geçirse seneye serbest kalıyor zaten, direkt bitmiş ülkelere yol alma zamanı gelmiş oluyor.
hocam sen kerem övet misinAdamları izlemesek, seni okuyunca Nevzat gibi sığ yorum yapan tipler sanırdık herhalde. Söylemleri kendilerinden dinlemekte fayda var. Söyledikleri genel anlamda mantıklı ve doğruydu.
zaha gibi miBugünden sonra, sokayım transferine afedersiniz. Klasik dursun, sakat yaşlı yıldızlara 5 milyon verip 4 senelik anlaşma sağlar, floryayı yedikten sonra kazığını biz çekeriz.
İyi geceler recebim. Sen haklıya haklı haksıza haksız derdin, Kerem gibi değerlerimizi korurdun, ne değişti senin için? Erdeni sevmez miydin? Zaha bitik gelmedi bu arada, takımının en iyi oyuncusu olarak geldi, sakatlık ve kötü yönetilmiş bir döneme kurban gitti, seneye belkide en iyi topçumuz olur bilemeyiz.zaha gibi mi
iyi geceler üstad
her insan gibi bende degiştimİyi geceler recebim. Sen haklıya haklı haksıza haksız derdin, Kerem gibi değerlerimizi korurdun, ne değişti senin için? Erdeni sevmez miydin? Zaha bitik gelmedi bu arada, takımının en iyi oyuncusu olarak geldi, sakatlık ve kötü yönetilmiş bir döneme kurban gitti, seneye belkide en iyi topçumuz olur bilemeyiz.
Bir insan 7 sinde neyse 70 inde de o dur. Can cikar huy cikmazher insan gibi bende degiştim
Dybala Sorloth
Barış Fofana Torreira Oğuz
Kohn Nelsson Davinson Coufal
Muslera
![]()