Tier 2 Galatasaray, Pavard ile İlgileniyor!

?

• isterem

• istemem

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
bu herif de 2020'lerin robert pires'i oldu. her yaz bizde

son 2 senede toplam 3 kez oynamış sağ bekte
bu adam artık stoper
bekleri it gibi koşturduğumuzu da unutmayalım

Bu pavard, sommer paket maket işler daima ünal aysalın blerim dzemaili ve pandev operasyonu etkisi yaratır. Bir takım sana birden fazla oyuncusunu önerip paket yapıp verelim diyorsa o adamlar işportadır kaç.

Maliyeti düşük olcaksa olumlu karşılarım

Ancak sağ bek oynamak istemediği için Bayern'den Inter'e gitti deniyodu o dönem

Kaan Ayhan ile oyun tarzı benzerlikleri var ama arada birkaç seviye kalite farkı olduğunu unutmamak lazım

Hareketli pırpır bek isteyenleri anlayabiliyorum ama Pavard sınıfının en iyi isimlerdinden biridir

Galatasaray, Pavard transferinde ciddi adımlar attı. (L'Equipe - @Tanziloic)

Maliyeti düşük olcaksa olumlu karşılarım

Ancak sağ bek oynamak istemediği için Bayern'den Inter'e gitti deniyodu o dönem
Bu adam dünya kupası mı Avrupa kupası mı neydi oda sağ bek oynayıp Arjantine şahane de bir gol atmamış mıydı? İlk çıkış yaptığı dönemlerde bekti diye hatırlıyorum.

Pavard 3lunun sağ stoperi degilmi son yıllarda, kaliteli oyuncu ama ona vereceğimiz para yerine genç zenci alsak daha iyi olur tempo açısından

Bu arkadaşı dörtlünün sağ beki olarak düşündüğümüzü sanmıyorum ya. Oraya fizik gücü yüksek, sağlam bir adam almak lazım Singo gibi.

Bu adam dünya kupası mı Avrupa kupası mı neydi oda sağ bek oynayıp Arjantine şahane de bir gol atmamış mıydı? İlk çıkış yaptığı dönemlerde bekti diye hatırlıyorum.
Bek oynayabiliyor

Asla söylendiği gibi ağır hantal fln da değil, klasik GSC izlemeden sallıyor. Stoper oynamış + beyaz + sakatlanmış demek ki ağırdır diyorlar

Fakat acayip bir sakatlık belasına bulaştı iki sezondur, ayrıca Inter'de hep sağ stoper oynadı

Öte yandan Inter'in kenar stoperi de hayli tempo gerektiren bir rol. Git gel yapamıyor gibi bir durum yok

Yalnız Inter'de €5m net maaşı var, bizden de en az o kadar ister ki daha fazla bile ister. Bonservisi de epey tuzlu olur

Total maliyet olarak uyguna almamız pek gerçekçi değil yani

Geri
Üst Alt