GSC Haber Galatasaray: “PFDK kararları, çifte standart, ölçüsüzlük ve tutarsızlık sorunlarını bir kez daha görünür kılmıştır”

Bu açıklamaları yapay zekaya yazdırıyorlardır muhtemelen.

"Selam, bize kimseyi kızdırmayacak, kimseye dokunmayacak ama taraftarımıza da bakın açıklama yaptık dedirtecek bir açıklama yazıp PDF olarak gönderebilir misin?"

Yav kesin ve istifa edin

Ergen gibi sosyal medyadan atar yapip birseylerin degistirecegini sanan yönetim yok hukmundedir

images-34.webp

bu tarz acıklamalar yüzünden fenerliler bizle dalga geçiyor ki haklıda herifler dalga geçmekte

Finlandiya liginden bir takımın hakkı yense onlar bile onca medeniyetine rağmen bu kadar ılık açıklamalar yapmaz, resmen utanç kaynağı bir yazım tarzı.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aksine onlar böyle şeylere karşı çok daha sert tepki veriyorlar çünkü ortada olmaması gereken bir haksızlık var. Bizimkiler haksızlığı kanıksamış, yaşanmaması için değil maksat tepki vermek olsun diye.

Eeeee? Bu Galatasaray düşmanlarının çokta umurundaydı yaptığınız açıklamalar, aferin.

Yöneticilik buysa ben yönetici olayım yahu bir kere de. Bu açıklamanın daha güzelini yazarım ben.

Galatasaray'ın bir yönetimi yok, maalesef.

Bu iş bana normal gelmiyor abi. Yani Kılıçdaroğlu'nun muhalefetini hatırlatıyor.

Dursun Gs'ye haciz yollamadı mı zamanında kendi şirketi ile alakalı. Demek ki çok da saf değil. İşine gelince Gs'ye haciz yollayacak kadar iş biliyor.

Peki ne oldu da bu kadar pasif, bu kadar etkisiz. Kurduğu yönetim zaten bir avuç kifayetsiz muhteristen oluşuyor. Erden vardı iş bitiren onu da küstürdüler

Bu işte sadece futbol olduğunu sanmıyorum. İşin içinde şahsi menfaatler, siyasi çekinceler gibi futbol dışı durumlar var gibi. Normal değil şu olanlar

Zahmet oldu ya.

Açıklamayı da ChatGpt'ye yazdırmıştır bunlar. Prompt olarak da dil olarak ağır bir dil olmasın, taraftarın gazını almak için yapıyoruz demişlerdir.

Yavv arkadaş bu nedir yav. Yönetimine salladık diye kaç kere forumdan uzak kaldım. Şu açıklamayı çok mu düşündünüz valla ayıp yav. Çıkıp yasin neden verdiniz desene iş işten geçince dersin yasindi tffydi. Bay kavukcu ne de olsa haciosmana güveni tam demi.

kardeşim önce düdük astırın bırakın romanı edebiyatı

Daha yabancı hakem ve VAR bile isteyemediler
Bizimkilerin de dahil olduğu bir pislik dönüyor bence. Ya da bir yerden emir aldılar ki korkar oldular. Ya da size bu kadar yeter mi dendi bilmem ama bu sessizliğin başka açıklaması olamaz. Herkese zeytin dalı verilmez bunun farkına varmalı yönetimin.

Geri
Üst Alt