Eray Emeklier
Büyük Kaptan
- 16 Ağustos 2015
- 27.292
- 30.130
- 1.988
Ula bu pumayi bir tek etoo ya yakışıyor diye seviyordum ona özel çıkardıkları ayakkabı vs. Forma işinde acayip vasatlar cidden
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kurumsallık kulüp yöneticiliği yerlerde, şampiyon takımın formaları en önce çıkmalı ki şampiyonluk coşkusu ile taraftarlar alsın. fbliler alıyor biz izliyoruz.
drogbanın geldiği yıl bizde öyle yapmıştık sanırımBundesliga'da son lig maçına yeni sezonun formalarıyla çıkıyor takımlar genelde. Demek ki formalar erkenden piyasaya sunulabiliyormuş.
Riera'nın gol attığı TS maçı mı neydi diye hatırlıyorum ben de sanki.drogbanın geldiği yıl bizde öyle yapmıştık sanırım
Tasarımcı arkadaşlar baya yorulmuştur... Uzun bir tatil ihtiyacı vardır kesinbu nasıl bir rezalettir ya hu arkadaş
Haziran son hafta-Temmuz ilk haftaTanıtım tarihi belli mi?
Markanın seni sallaması biraz da yönetime bakar. Yönetim bunları uyarıp önerilerde bulunsa ve özen göstermeye zorlasa mecbur özen gösterecekler. Bizim çağdışı yönetimin umrunda bile değildir bu durumBu demek oluyor ki hiçbir marka bizi sallamıyor nikedan şikayet ederken şimdi de pumaya düştük, adidasa geçeriz o da tatmin etmez
Siyah beyaz parçalı, özensiz basit pespaye![]()