- 19 Mart 2014
- 28.988
- 30.430
- 2.718
Mor mu ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fenaaa
Allahım sen bizi geyden güyden transeksüelden, metroseksüelden, homoseksüelden, bioseksüelden, turboseksüelden, tırıversiden, onun yanında ayrıyeten bu cdi ve tdi seksüellerden, kompedüze seksüellerden, misketlerden bizi muzaffer eyle.LGBTİ+ üyelerimizin yüzünü güldüren bir forma tercih edilmiş.
Lc waikiki 200 tl lik basic tşört gibi duruyor. Yakaya mor koyunca çok değişik mi olmuş bu şimdi
siyah da istemiyoruz bjk rengiTaş gibi forma lan nesini beğenmediniz? Mor değil ki, siyah forma, mor detaylar demiş zaten. İki yerinde mor çizgi var sadece.
bilmiyorum renkdaş bana niye kızdın şimdiLc waikiki 200 tl lik basic tşört gibi duruyor. Yakaya mor koyunca çok değişik mi olmuş bu şimdi
Yok yav sana kızmadım, tasarımı yapana kızdım, senin ne suçun varbilmiyorum renkdaş bana niye kızdın şimdi
Yazana göre füme gri olacakmış bir renk yani resimdeki daha çok temsili gibi ama bir sarı yada daha farklı bir renk güzel olabilirmiş.Taş gibi forma lan nesini beğenmediniz? Mor değil ki, siyah forma, mor detaylar demiş zaten. İki yerinde mor çizgi var sadece.