Galatasaray Puma 2026/2027 Sezonu Forma Detayları Sızdı

12 sene sonunda tam parçalı, asıl formamız

buna da laf edilmez, belki yakaya sitem edilir

ama diğer iki formaya özensiz, sade vesaire olmuş eleştirilerine katılırım

Herifler 2.lig takımlarına nasil forma yapıyorsa bizede aynısını yapıyorlar sonrada elit kategori diye dalga geciyorlar

Detayları bilmiyorum ama tasarım konusunda kulübün hic soz hakkı yok sanırım yoksa boyle rezil seyler yapamazlar misal boyle pazar malı şeyi gidip citye barcaya vs yapamazlar

Detayları bilmiyorum ama tasarım konusunda kulübün hic soz hakkı yok sanırım yoksa boyle rezil seyler yapamazlar misal boyle pazar malı şeyi gidip citye barcaya vs yapamazlar
valla bunlar direkt tasarımı yönetime vermiş herhalde yoksa 4 şampiyonluk üzerine altın sarısı forma fln yaparlardı yönetim uyduruktan parçalı beyaz siyah demiştir

Biz birde puma ile uzattik degil mi geliri arttirarak...

Font böyle olacaksa beyaz olan bir tık güzel gözükebilir formalar çok sade ve özensiz Puma sınıfta kaldı

HLxHGqgXUAAxdNq.webp

adidasın gözünü seviyim ya

dceklaw.jfif

b9apan4.jfif

Aslinda bu konuda taraftarinda biraz suçu var saglam bir tepki vermesi lazım, bu pazar mallarını okadar uçuk paralara satılıyor diye ,güya ucl kulubuyuz ama forma diye cikarttiklari seylerde ne kalite var ne tasarım, kumaş iyi desen gecen sene benim gibi alanlar kumaşı da gormustur

Geri
Üst Alt