Galatasaray, Rafa Silva’ya İlk Teklifini Yaptı

Keşke ama sanmıyorum.

Bu arada Benfica bunu niye iyi paraya bir yerlere kitlemedi ilginç yani.

normalde isimli içi geçmiş topçu baş düşmanı olarak bu transferin tüm benliğimle arkasındayım

toplamda 25-30 gol/asist katkısı alırız

Tutarsa gayet nokta transfer olur ama adam hayatında Portekiz’den çıkmamış. Risk almış olabiliriz ama tutarsa fazlasıyla faydalanırız.

Mertens gibi baskı yapan bir oyuncu mudur kendisi?

30 yas ustu yuksek maaslı gevsek topcu transferi hatasını tekrar yapacagımızı sanmıyorum

Pres oyununa yatkinsa gelsin , 37 lik mertens bile koştu çabaladı 30 Luk Silva da koşar ins

Benfica yerine kimi alacak daha belirleyemedi.Roger Schmidt'in yerine Mourinho'yu getirme ihtimalleri varmış.Roger Schmidt Rafa Silva'nın yerine Ricardo Horta'yı istiyodu o da olmazsa alternatif olarak Pablo Sarabia'yı düşünüyodu.Yedek olaraksa Nordsjaelland'ta kiralık olarak oynayan Schjelderup'u düşünüyodu..

Benfica yerine kimi alacak daha belirleyemedi.Roger Schmidt'in yerine Mourinho'yu getirme ihtimalleri varmış.Roger Schmidt Rafa Silva'nın yerine Ricardo Horta'yı istiyodu o da olmazsa alternatif olarak Pablo Sarabia'yı düşünüyodu.Yedek olaraksa Nordsjaelland'ta kiralık olarak oynayan Schjelderup'u düşünüyodu..
Ne çok istekleri varmış Muradim

Geri
Üst Alt