Tier 1 Galatasaray, Rafael Leão İçin Bastırıyor

benim öncelikli isteme sebebim belki bir ihtimal takımı sırtlayabilecek olması,
haberlere bakarsak 4 transferle takımın toparlanacağını düşünüyor yönetim, bence yeterli değil bu sayı
ciddili kaliteli bir 8 lazımdı bize ek olarak 10 numara. Bu 2 takviyeden sonra kanat, stoper, yedek forvet transferlerine bakılacaktı
8 eksikliğini yine anlayamadı teknik heyet, yine acı çektirecekler bize

leao tutarsa ligi alırız yine tutmazsa değişen bir şey yok zaten. bu transfer planlamasıyla, bu oyun anlayışıyla bu sene bu isimlerle şansımız hayli az

Hiçbir oyuncuyu beğenmeme şansımız yok bırak niteliği nicelik olarak da çok eksiğiz

Leao olmasa kimi alacaklar sanki max Lang falan getirirler
Leao olmazsa o ayarda zaten alınabilecek başka bir isim yok bence mevcut piyasada. Ben de başlarda soğuktum son sezonundan ötürü ancak bir önceki mesajımda da değindim, bu adam öyle bitik birisi değil. Defansif katkısı falan diyor herkes ama Osimhen gibi bir forvetin varken, rakip defansı iyice geriye ittiğinde Leao'nun topu ayağına aldığı senaryoyu düşünsenize. Bire bir kaldığında çok rahat adam eksiltebilen, koridor bulduğunda merkeze doğru hızla top sürüp şut çekebilen, ince pasları atma becerisine sahip birisi. Osimhen ile birlikte çok uyumlu olabilirler. Ligi geçtim CL'de de ciddi fark yaratabilir bu ikili. Bu senaryoda 10 numaramızın öyle aşırı dribbling ustası olmasına da gerek yok, saha görüşü yüksek, hızlı düşünüp hızlı karar alabilen pas uzmanı birisi olursa Sane, Leao, Osimhen bambaşka bir hücum gücüne dönüşür.

Fizik gücü bu kadar yüksek olup da aynı zamanda teknik kapasitesi de iyi olan bir kanadın bizim takımda iş yapamama ihtimali bence yok

Leao olmazsa o ayarda zaten alınabilecek başka bir isim yok bence mevcut piyasada. Ben de başlarda soğuktum son sezonundan ötürü ancak bir önceki mesajımda da değindim, bu adam öyle bitik birisi değil. Defansif katkısı falan diyor herkes ama Osimhen gibi bir forvetin varken, rakip defansı iyice geriye ittiğinde Leao'nun topu ayağına aldığı senaryoyu düşünsenize. Bire bir kaldığında çok rahat adam eksiltebilen, koridor bulduğunda merkeze doğru hızla top sürüp şut çekebilen, ince pasları atma becerisine sahip birisi. Osimhen ile birlikte çok uyumlu olabilirler. Ligi geçtim CL'de de ciddi fark yaratabilir bu ikili. Bu senaryoda 10 numaramızın öyle aşırı dribbling ustası olmasına da gerek yok, saha görüşü yüksek, hızlı düşünüp hızlı karar alabilen pas uzmanı birisi olursa Sane, Leao, Osimhen bambaşka bir hücum gücüne dönüşür.

Fizik gücü bu kadar yüksek olup da aynı zamanda teknik kapasitesi de iyi olan bir kanadın bizim takımda iş yapamama ihtimali bence yok

Leao varken rakip üstümüze rahat gelemez tıpkı Osimhen gibi.

Barış'ın satışı ile tüy dikerler.

Böyle bir şey asla olmamalı.

Umarım FB çekilsin diye transferden fake atıyoruzdur.

Barış'ı gönderip Leao'yu çekmek kadar malca bir şeyi sadece bu yönetim yapar. neyse ya bir şey demiyorum

barış'ın gitmesi demek şampiyonluk şansımızı ciddi düşürür. Osi'den sonra gitmemesi gereken 2. isim.

üstüne Osi'yi de satın

Barış'ı gönderip Leao'yu çekmek kadar malca bir şeyi sadece bu yönetim yapar. neyse ya bir şey demiyorum

barış'ın gitmesi demek şampiyonluk şansımızı ciddi düşürür. Osi'den sonra gitmemesi gereken 2. isim.

üstüne Osi'yi de satın
Adam psikolojik olarak kafada bitirdiyse barış tutmanın da çok manası yok bence

Taraftar barışla kafayi bozdu en sonunda, cocuk ne yapsa yaranamiyor, ilkay gibi kaan gibi yattığı yerden kazansa keske

Adam psikolojik olarak kafada bitirdiyse barış tutmanın da çok manası yok bence

çıkan haberler bu yönde değil ama tabii ki içerde durumlar tam nedir bilmiyorum

barış eğer gidecem diye tutturuyorsa, maaşıma zam da istemiyorum gideyim lütfen diyorsa ok

ama sırf "yani maaşımdan mutluyum, burada iyiyim yani ama iyi bi teklif geldiyse satmak istiyorsanız ok" diyorsa ve bunun üstüne Barış satılıyorsa ihanettir

çıkan haberler bu yönde değil ama tabii ki içerde durumlar tam nedir bilmiyorum

barış eğer gidecem diye tutturuyorsa, maaşıma zam da istemiyorum gideyim lütfen diyorsa ok

ama sırf "yani maaşımdan mutluyum, burada iyiyim yani ama iyi bi teklif geldiyse satmak istiyorsanız ok" diyorsa ve bunun üstüne Barış satılıyorsa ihanettir
paraya bagli 30 uzeri her teklife ben okeyim para ederken satmali

Geri
Üst Alt