- 10 Nisan 2013
- 59.182
- 42.755
- 3.943
Niye bu kadar istenilmediğini anlamadım yav
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Tartışmasız bu ülkeye gelmiş geçmiş en iyi kanat oyuncularından biri olacak Salah ve Sane ile birlikte. Senelerce Milan formasıyla İtalya Serie A ve Şampiyonlar Liginde mükemmel işler yaptı olağanüstü dribling kabiliyetiyle. Heyecanlıyız.
Bu herife niye bu kadar takılıp kalındı anlamak güç. Potansiyeli çok çok yüksek olabilir ama ciddi devamlılık problemi var. Oyundan kopuk kendi halinde takılan biri izlediğim ve duyduğum kadarıyla. As sol açığımız var üstüne. 50 milyon euroyu senede 3-5 kere kendini bulacak bir potansiyele vermek bizim gibi bir kulüp için kamikaze dalışından farksız.
Zaha gibi takılacakmıs hissiyatim var ne diyosunNiye bu kadar istenilmediğini anlamadım yav
Umarım olmazZaha gibi takılacakmıs hissiyatim var ne diyosun
bak böyle gaza getiriyosun milleti sonra sövüyolar topcumuzaRafael Leao is loading.Tartışmasız bu ülkeye gelmiş geçmiş en iyi kanat oyuncularından biri olacak Salah ve Sane ile birlikte. Senelerce Milan formasıyla İtalya Serie A ve Şampiyonlar Liginde mükemmel işler yaptı olağanüstü dribling kabiliyetiyle. Heyecanlıyız.Ekli dosyayı görüntüle 330534
SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alma ihtimalimiz var ona göre istenmiyor. Bizim taraftar platonik takılmayı ve imkansızı sever. Sonra iş mümkün hale gelince hevesleri kaçıyor.Niye bu kadar istenilmediğini anlamadım yav
Zaha gibi olmaz. Zaha'dan beter kazık olur.Leao zaha gibi olacak söylemedi demeyin. Çok söveceksiniz