Nedim Sertel
Büyük Kaptan
- 18 Haziran 2009
- 24.246
- 15.857
- 2.978
Eğer illa siyahi oyuncu alacaksak kendi kaynaklarımdan tarama yapacağım
Çok iyi skill videoları var elimde
Çok iyi skill videoları var elimde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
alper baskan beni bmw 535xdrive al 2016 modelFabrizio Romano: "Rafael Leão'nun bonservis bedeli 50 milyon euro civarında, şartlara bağlı olarak 40 civarına düşebilir. Leão, Galatasaray ile Avrupa kulüpleri için izlenmesi gereken bir isim. Rafael Leão etrafında bir hareketlilik var ve bu yüzden eğer birisi Milan'ın masasına büyük bir para koyarsa, Leão yaz transfer döneminin bu son çılgın günlerinin bir parçası olabilir."
king cundBu takıma Leao almak getümüzü Altın işlemeli tuvalet kağıdı ile silmeye benziyor.
Kanat transferi nereye sonraki iş yav takımda hücumcu yok hücumcuAlmak hata olur, orta saha ve 10 şart, kanat transferi sonraki iş.
Kanat transferi nereye sonraki iş yav takımda hücumcu yok hücumcu
Hem buna kanat da denilmez, kanat forvet kendisi
Sırayı mırayı boşver oyuncu yok diyorum, hangisi önce geliyorsa gelmeli çabukElzem 3. bölge.
1-2 orta saha 10.
Kanat da lazım ama o Leao mu bu maliyetlere , gerçi süre de yok, alsınlar napim.
Kulübeden kimi getireceksin mesela bu akşam? Yedek kulübesinde hücumcu yok dikkat edersen.Almak hata olur, orta saha ve 10 şart, kanat transferi sonraki iş.
Ön alana sol kanat, on no ve yedek santrafor şart. Hatta bence bunların üstüne bir tane Türk oyuncu da lazım Can Uzun iyi olur ama kulübü 50-60'tan aşağı inmiyorsa Mert Kömür de olabilir mesela.Kulübeden kimi getireceksin mesela bu akşam? Yedek kulübesinde hücumcu yok dikkat edersen.
Belki de bilerek yapıyorlar üstad. Parayı en yanlış adamlara harcayıp taraftar oyalayacaklarBu takıma Leao almak getümüzü Altın işlemeli tuvalet kağıdı ile silmeye benziyor.