- 16 Haziran 2010
- 205.260
- 157.773
- 6.838
Matteo Moretto: “Rafael Leao, hem çevre hem de sportif açıdan yeni bir deneyim yaşamak istiyor.”
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu sebepten ötürü bizimkiler kiralık + zorunlu opsiyona ikna olmalarını bekleyip bu sezonki limiti başka bir oyuncuya gömmeye çalışıyorlar. Ama bu kumar ters teperse feci patlayacaklar. Direkt kendilerini götürebilecek bir sürecin riskini alıyorlar.Milan resmen kurtulmak için yer arıyor.
Olum 50 paragraf şey yazmissin da 1 0 dan buyukmu kucukmu onu bi soylesene?Şu adamın bizde iş yapacağına dair içimde bir gr umut yok. Sane'ye göre bile bitik durumda. DK'da bile oyuna attıklarında hiçbir iş yapamadı. Dünya Kupası ya, daha motivasyon için ne gerekebilir ne olması lazım?
Yıldız kanat oyuncusu transferinden bugüne kadar ne hayır gördük ki ısrar kıyamet peşinde koşturuyoruz bilmiyorum.
Leao'ya verilecek parayla alacağımız bir orta saha oyuncusundan kat kat fayda alırız.

Burada ama 1 0'dan büyüktür yapıştır gelsin denilecek bir durum yok ki, 45 bons 12 maaş bağlayacağız, 3 sene kalsa 100 milyon euroluk bir paket.Olum 50 paragraf şey yazmissin da 1 0 dan buyukmu kucukmu onu bi soylesene?![]()
15 güne transfer bitiyo kanatin yok , 10 numaran yok, forvetin yok stoperin yok ne bekliyordun eylemlerin sonuçlarida olur en az 5 -6 tane eksigin varken ve transfer donemi bitiyorken burada ki eksigi içeren her adam 1 0 dan buyuktur. 3 ay ben yatmadim bulsaydin madem oraya daha mali sarti duzgun biriniBurada ama 1 0'dan büyüktür yapıştır gelsin denilecek bir durum yok ki, 45 bons 12 maaş bağlayacağız, 3 sene kalsa 100 milyon euroluk bir paket.
Bu herifin Osimhen katkısı vermesi lazım.
Mevcut Sane performansından öteye katkı vermesini hiç beklemiyorum. Tarihi kazık yiyeceğiz muhtemelen.