GSC Haber Galatasaray, RAMS PARK'ın Yenileneceğini Açıkladı ve Projeyi Basına Tanıttı

Nesi yenileme bunun Allah aşkına ?
Öncelikle otopark en büyük sorunlardan biri. Vadi AVM ye park ettiğimiz zaman maç bitiminde yola çıkana kadar 1-2 saat geçebiliyor.

aynısını yazmaya geldim. alt tirbün ile üst tribün arasına reklam panosu yapılacak ekstra kazanc sağlanacak deniliyordu demek ışıkmış tüm yenilik.
Reklam panosu dediğin işte led panolar. Localar arası 2 yere led dijital reklam panoları yapılacak onun dışında ekstra ışıklandırma olacak. Dış cephe zaten değiştirilemiyor.

Anladığım kadarıyla değişen sadece ışıklandırma sistemi.

Önemli olan kapasite ve dış cephe..buna yönelik çalışmalar olacak mı ??

Anladığım kadarıyla değişen sadece ışıklandırma sistemi.

Önemli olan kapasite ve dış cephe..buna yönelik çalışmalar olacak mı ??
Işıklandır+ led reklam panoları. Kapasite ve dış cephe olarak bir şey yok. Dış cepheye zaten dokunamıyorsun mimar izni vb. gibi olaylar sebebiyle. Kapasite içinde kale arkalarına koltuk kaldırma iznini bekliyorlar ama şu an için verilmeyecek gibi daha önce de başvuru olmuş biz daha sonra Bjk ve Fb tarafının ama izin verilmemişti.

Şerit ledle yenileme mi oluyormuş te Allahım
öyle dmee - yapıldığınd sıra sıra TT panoları vardı full...

bana göre yeni olup eskikliği en bariz olan detaydı - aşılacak.

FAKAT unutulan bir kısım var burda - aslını pankarların çoğunuda etkileyecek bu arada...çoğunu koyacak asacak yer olmayacak.

adasdasdasd.webp

bizim stadın cephesiyle alakalı bence yapılacak bir şey yok -gayet masif ve agresif duruyor.

yapabileceklerin cephe eklentisinden ziyade - süsleme diyebileceğimiz şeyler olur.

tribün yükünü dağıtan üçgen ayakların araları - büyük 2 ayağın (öbür taraf ile 4 ) üzerine sanki Collesium gibi flama vs koyabilirsin ...bunlar yapısal değil , hiç sıkntı olmaz düşüncesindeyim.

şu çatımızın tribün hizasının dışına taşmasını beğeniyorum ama üstten aldığı ışığın zayıflığı tat kaçırıyor çok fena .

Dış cepheye bütünlüğü bozacak bir şey yapamayız. Onu geçelim. Geçen gün Mehmet Cibara'da aynısını söyledi. O beton bloklar maalesef gözükecek. Gözükmemesini istiyorsak şu Katar'da yapılan Membran Perdeleme ile yapılabilir ancak.

Geri
Üst Alt