GSC Haber Galatasaray, RAMS Park'ın Zemini Hakkında Açıklama Yaptı: "Olağanüstü sıcak hava..."

Oğlum sadece bize mi bu sıcak hava lanet herifler sizi. İş bilmez herifler derhal istif edin Allahın cezaları

anlaştığı şirket stajyerlerini gönderiyodur bunlara

Ama bakım paketlerinin fiyatları değişmektedir ve buna kulüp karar verir. Bunu kerem övet demişti.
Bakım paketleri vb. onu bilemiyorum ama sonuçta daha önceleri de bu firma ile çalışılıyordu sorun yaşanıyorsa gidersen daha üst düzey veya özel olarak ilgilenebilecek bir firma ile çalışmaya başlarsın. Sorun yaşıyorsan aynı firma ile neden çalışıyorsun ki diye de sorardım şahsen yöneticiye.

Bende onu demek istedim, adamlar herseyi yapiyor sana teslim edip gidiyor, geri kalan süre de bizim ekip is basina geciyor ve zemini icine ediyor.
Bu açıklamaya göre teslim edilen bir şey olmuyor tüm bakım çalışmaları vb. o firmada sen sadece denetliyorsun gibi anladım şahsen. Benim anladığım doğruysa da hep sorun yaşanıyorsa neden hala bu firmada başka daha özel ilgilenecek bir firma mı yok diye bir soru geliyor akıllara.

Bakım paketleri vb. onu bilemiyorum ama sonuçta daha önceleri de bu firma ile çalışılıyordu sorun yaşanıyorsa gidersen daha üst düzey veya özel olarak ilgilenebilecek bir firma ile çalışmaya başlarsın. Sorun yaşıyorsan aynı firma ile neden çalışıyorsun ki diye de sorardım şahsen yöneticiye.
Sorunun firmada olduğunu sanmıyorum. Mesela eski açık'ta vermişlerdi bu bilgiyi bu yaz değil önceki sezon firma bizim kulübe zemin komple değişmesi lazım masrafı 2 milyon dolar demişler. Bizimkiler de pahalı bu, mevcut zemine bakım yapın demiş. Karar verici ve masrafı yapması gereken yönetim, firma sadece denileni yapıyor. Bu yaz da zemini komple değiştirmemiş yönetim sezon bitince

Sorunun firmada olduğunu sanmıyorum. Mesela eski açık'ta vermişlerdi bu bilgiyi bu yaz değil önceki sezon firma bizim kulübe zemin komple değişmesi lazım masrafı 2 milyon dolar demişler. Bizimkiler de pahalı bu, mevcut zemine bakım yapın demiş. Karar verici ve masrafı yapması gereken yönetim, firma sadece denileni yapıyor. Bu yaz da zemini komple değiştirmemiş yönetim sezon bitince
Muhtemelen firmada olsaydı firma değişirdi zaten. Değişmediğine göre haklısın.

Firmaya yeni mi geçtiler acaba ? Bunlar ile de çalışıyorlarmış ya da bunlar ile çalışıyorduk az para veriyoruz bu nedenle dandik çim yapıyolar bize bilemedim :asd:

Screenshot_11.webp

donuyoruz ne sıcak havası

stad çatısı, sıcak hava, deniz suyu kullanımı ulan elli tane bahane, dünya da zemini şu hale gelen tek Avrupa seviyesi takım biziz. Halı gibi zeminler var en ücra noktalarda bile en zor fiziki koşullarda hemde. 36 milyona kaleci alan takımın zemini bu mudur ya Allah sizi bildiği gibi yapsın.

stad çatısı, sıcak hava, deniz suyu kullanımı ulan elli tane bahane, dünya da zemini şu hale gelen tek Avrupa seviyesi takım biziz. Halı gibi zeminler var en ücra noktalarda bile en zor fiziki koşullarda hemde. 36 milyona kaleci alan takımın zemini bu mudur ya Allah sizi bildiği gibi yapsın.
27.5+2.5

Gelecek sene sıcaklıklar daha mı düşük olacakmış, yoksa sadece bu yıl için mi geçerliymiş?
İlkokulda bize “Küresel Isınma”dan bahsetmişlerdi. Ama sizden de öğrenmek isteriz “olağanüstü sıcaklık”ları.

Geri
Üst Alt