Galatasaray, Rashica İçin Norwich ile Anlaştı

Zaniolo Kerem kanatlarıyla sürekli oynanmayacağını görüyoruz.
Umarım geç de olsa kendisini kadroya katabiliriz. Ligin ve avrupa kupalarının uzunluğunuda göz önünde bulundurursak, kesinlikle takıma katmamız gerekiyor.
Kerem tarafına Zaha yı saksı diye mi aldık?

morutan varken gerek yok bay bay
Morutanı keremi ilk sezonunda kullandığımız gibi kullanabileceğimizi, çokta katkı alabileceğimizi düşünüyorum. Mental açıdan yedek kalmayı kaldırabilecek mi göreceğiz. 10 numarada da kendisine şans verilebilir.
Uygun maliyetle alınabilen bir rashica'nın katkısını tüm sezonu düşünerek başka bir oyuncudan almamız mümkün değil, büyük bir kumar olur.

Tamam Rashica iyidir hoştur da, şu kadro derinliğinde nerede oynatacağız?

zaniolo
zaha
morutan
barış alper
yunus

elde sağ açık oynayabilecek 5 tane adam var. hadi de ki yunus'u yolladık. kaldı 4. hepsi de deve dişi gibi adamlar. morutan varken, rashica bana gereksiz geliyor bu sezon. 3-4 milyon euro'lara bırakıyor olsalar, yine hadi alınabilir ama şu rakamlara bence saçmalık.

ayrıca takımda yabancı sınırı ağzına kadar dolu. bu sefer lisans çıkaramama sorunuyla karşı karşıya kalacağız.

zaniolo
zaha
morutan
barış alper
yunus

elde sağ açık oynayabilecek 5 tane adam var. hadi de ki yunus'u yolladık. kaldı 4. hepsi de deve dişi gibi adamlar. morutan varken, rashica bana gereksiz geliyor bu sezon. 3-4 milyon euro'lara bırakıyor olsalar, yine hadi alınabilir ama şu rakamlara bence saçmalık.

ayrıca takımda yabancı sınırı ağzına kadar dolu. bu sefer lisans çıkaramama sorunuyla karşı karşıya kalacağız.
o saydıgın 5 adamın da önünde rashica

zaniolo
zaha
morutan
barış alper
yunus

Net alinmali Rashica. Morutsan o seviyede degil henuz.

Kusacağım artık. Bir şey yazmak da istemiyorum.

Iki kanatta da ters ayaklı adamlarla oynamaya devam edelim, olmayacağını anlayana kadar bir 20 defa falan daha deneyelim bunu.

Geri
Üst Alt