GSC Haber Galatasaray, Rayan Cherki'yi İstiyor

belki şampiyonlar ligine giremedik ama kurnaz menajerler için arap kulüpleriyle birlikte oyuncularına sözleşme kapmak için en önde takımlardanız.

bu gurur bize yeter.

Olmaz diyordum ama kadro dışı bırakılmış ve sözleşme yenilememiş. Olursa büyük iş olur. Tam Zaniolo kafası.

Adamın seneye sözleşmesi bitiyor fırsat transferi ama bizim cenker 20 bağlayıp alır anca.

Zahayi gelecek sene bedavaya alma maddesi ve üstüne 11+3 milyon.

Dortmundla 15e anlasmislardi. Onlar sonra almadi. Simdi cogu yerde transfer dönemi bitti. Bizden haric anca Araplar verir adam gibi bir rakami.

Ziyech varken ve bizim ihtiyacımız hızlı kanat ve mücadeleci orta saha olmalıyken Cherki lüks olur.

Ama işte bu adamda Cherki bilemiyorum lanet olsun yapacakları planlamaya. Sara yerine Manu Kone alsalardı aynı fiyata şuan 10 numara Cherki çekerdin mis olurdu

Resim

Nasıl bu Cherki?
Bizim takımda iş yapacak bir tip oyuncu mu?

Çok rahat adam geçebiliyor, pasları çok iyi. Baya üst seviye bir oyuncu olacak potansiyeli var. Yaşı da 21. Mertens in yerini yıllarca doldurabilecek bir eleman. Sağ kanat olarak da oynamışlığı var.

Bu profilin zirvelerinden biri Ziyech kepaze oluyor yav mevcut oyunumuzda. Sallai gibi oyuncu lazım bize.

Ooo bu cocuk baska. Gecen sezon dortmund alamadi. Bize yolu düserde adam akilli oynarsa, suyun karsi tarafi cherki ye suikast düzenler

Ne ise yarayacak bu adam kimin yerine oynucak

Okan bunu aldirirsa uclu orta saha hayayta oynamaz

Mertensi keser bunu oynatir adam hali saha topcusu calim calim calim

Arap topcudan uzak durucan

Kulübüyle sorunlu, uzun süredir düzenli oynamayan ve mental olarak bitik bir adam

Toparlayabilecek olsak deliler gibi isterim ama ne Okan Buruk ne de Galatasaray kulübü bu adamı toparlayamaz. Bu arada Lyon birkaç senedir sirk gibi dolayısıyla orada sorunları olmasını anlıyorum. Ancak öte yandan biz de sirkten çok farklı değiliz o yüzden hoş olmaz

Zaten taraftarın da adama acayip bir önyargısı olur Arap asıllı olduğu için. Son olarak Uruk hocanın übersistemine uygun değil çünkü kafasını kaldırmadan deli dana gibi koşan 1 tarzı yok

Torreira haricinde koşan adam yok, herkes eli belinde takılıyor. Biz yine kimlerin peşindeyiz.

Geri
Üst Alt