GSC Haber Galatasaray, Rayan Cherki'yi İstiyor

Kulübüyle sorunlu, uzun süredir düzenli oynamayan ve mental olarak bitik bir adam

Toparlayabilecek olsak deliler gibi isterim ama ne Okan Buruk ne de Galatasaray kulübü bu adamı toparlayamaz. Bu arada Lyon birkaç senedir sirk gibi dolayısıyla orada sorunları olmasını anlıyorum. Ancak öte yandan biz de sirkten çok farklı değiliz o yüzden hoş olmaz

Zaten taraftarın da adama acayip bir önyargısı olur Arap asıllı olduğu için. Son olarak Uruk hocanın übersistemine uygun değil çünkü kafasını kaldırmadan deli dana gibi koşan 1 tarzı yok
Aynı fikirdeyim, suratı ekşi diye Zaha’ya sorunlu diyen dy’lar Cherki gelsin diye kendini yırtıyor çünkü tm değeri yüksek. Yarın ilk mevzuda bu gitsin diyecekler öyle öyle değeri çöp olacak hep aynı hikaye.

Yönetim ve Okanla beraber taraftarların bir bölümünü de göndermek lazım özellikle @Savaş Barış gibileri

Bu arkadasi 21 yasinda bonservisi ile almak buyuk basari olur.

Aynı fikirdeyim, suratı ekşi diye Zaha’ya sorunlu diyen dy’lar Cherki gelsin diye kendini yırtıyor çünkü tm değeri yüksek. Yarın ilk mevzuda bu gitsin diyecekler öyle öyle değeri çöp olacak hep aynı hikaye.

Yönetim ve Okanla beraber taraftarların bir bölümünü de göndermek lazım özellikle @Savaş Barış gibileri

9 aylık sözleşmesi kalmış zaten herifin.
verin 5 milyon kandırın gelin böyle fırsatları nereden bulacaksınız olum. Koca sezon doğru 1 tane iş yapın

Oyuncuyu tanıdığımdan değil de abi ben şovmen adamlardan yıldım ya. Bizde kralı var zaten, Ziyech. Fizikli, ikili mücadeleye giren, defansif özellikleri de iyi olan bir kanat almıyorsak çok da bir anlamı yok gibi yeni adam almanın.

Sallai İpswich'e mi ne gidecek diyorlardı gitmemiş. Kiralık + opsiyon halletsek çok güzel olur.

Bu adam çok iyi çok yetenekli ama bizde mundar olur bu, arkasına Sara ve Torerayı koyarsan iş yapmaz, Amrabat falan çekseydik işte o zaman olurdu. Geriye hiç dönmex bu adam Merteensi bile aratır. Bizim ortasaha zaten kağıt helva gibi malesef.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu adamı da 10 numara olarak düşünüyorlarsa bizim takıma tam tüy dikerler. Başka bir takımda 10noynayabilir ama bizim takımda ancak arkasında saaflam bir savunma beki ile kanat oynar

Tam Okanın damak tadına uygun bir oyuncu. Tek lokmada ham yapar.

Kulübüyle sorunlu, uzun süredir düzenli oynamayan ve mental olarak bitik bir adam

Toparlayabilecek olsak deliler gibi isterim ama ne Okan Buruk ne de Galatasaray kulübü bu adamı toparlayamaz. Bu arada Lyon birkaç senedir sirk gibi dolayısıyla orada sorunları olmasını anlıyorum. Ancak öte yandan biz de sirkten çok farklı değiliz o yüzden hoş olmaz

Zaten taraftarın da adama acayip bir önyargısı olur Arap asıllı olduğu için. Son olarak Uruk hocanın übersistemine uygun değil çünkü kafasını kaldırmadan deli dana gibi koşan 1 tarzı yok
Uruk hoca ne yav :asd:

İmkansız 1 transfer.Liverpool'da Salah kadar olamasa da Pl'de iyi izler bırakabilecek 1 futbolcu.O takımdan Mertens yerine Mikautadze'yi alalım.O'nu da Napoli almadan tabii ki :D

Geri
Üst Alt