Cengizhan Kaya
Ulubatlı Souness
- 23 Ocak 2010
- 32.772
- 22.596
- 2.933
1 arıza yeterli
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynı fikirdeyim, suratı ekşi diye Zaha’ya sorunlu diyen dy’lar Cherki gelsin diye kendini yırtıyor çünkü tm değeri yüksek. Yarın ilk mevzuda bu gitsin diyecekler öyle öyle değeri çöp olacak hep aynı hikaye.Kulübüyle sorunlu, uzun süredir düzenli oynamayan ve mental olarak bitik bir adam
Toparlayabilecek olsak deliler gibi isterim ama ne Okan Buruk ne de Galatasaray kulübü bu adamı toparlayamaz. Bu arada Lyon birkaç senedir sirk gibi dolayısıyla orada sorunları olmasını anlıyorum. Ancak öte yandan biz de sirkten çok farklı değiliz o yüzden hoş olmaz
Zaten taraftarın da adama acayip bir önyargısı olur Arap asıllı olduğu için. Son olarak Uruk hocanın übersistemine uygun değil çünkü kafasını kaldırmadan deli dana gibi koşan 1 tarzı yok
Güzel benzetme olmuş onun gibi yetenekli ama sorunlu oyuncu sanki.Ben Arfa regen diyorlar
Haakkkaaaaaannnn!!! Haaakkkkkaaaaaaaannnnn!!!12 kisi mi oynayacaz?
Aynı fikirdeyim, suratı ekşi diye Zaha’ya sorunlu diyen dy’lar Cherki gelsin diye kendini yırtıyor çünkü tm değeri yüksek. Yarın ilk mevzuda bu gitsin diyecekler öyle öyle değeri çöp olacak hep aynı hikaye.
Yönetim ve Okanla beraber taraftarların bir bölümünü de göndermek lazım özellikle @Savaş Barış gibileri
Zidane dan sonra coştu hepsiBu Cezayirin ne bitmez futbol yeteneği varmış yaw
Uruk hoca ne yavKulübüyle sorunlu, uzun süredir düzenli oynamayan ve mental olarak bitik bir adam
Toparlayabilecek olsak deliler gibi isterim ama ne Okan Buruk ne de Galatasaray kulübü bu adamı toparlayamaz. Bu arada Lyon birkaç senedir sirk gibi dolayısıyla orada sorunları olmasını anlıyorum. Ancak öte yandan biz de sirkten çok farklı değiliz o yüzden hoş olmaz
Zaten taraftarın da adama acayip bir önyargısı olur Arap asıllı olduğu için. Son olarak Uruk hocanın übersistemine uygun değil çünkü kafasını kaldırmadan deli dana gibi koşan 1 tarzı yok