Galatasaray Reading'i Satın mı Alıyor?

Sergen Zeren

Astrolog & Transfer Aşığı
Büyük Üstad
Medyada bu tarz haberler çıkıyor, Reading kulübü başkanı tarafından 33 milyon dolar karşılığında önerilmiş Ünal Aysal'a.

vaallahi sanmıyorum ya. Daha kulüp alacak kadar filan ekonomik durumumuz yok bence

3puan'ın haberi olmasa sallama diyeceğimden kendi haberimiz. Mükemmel olur ama büyük risk, maddi durum da ortada..

Reading'i Ünal Aysal kendisi alamıyor mu ?

İlla kulübün kaynakları ile mi gerçekleştirilmesi gerekiyor ?

kardes kulub olmak icin daha iisini bulamadiniz mi AJAX GIBIN

20 milyon pound çok değil alabiliriz bence

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

33 Milyon Dolar böyle bir iş için para değil. Aysal, tek başına bile alabilir takımı. Ayrıca lig yükselmesinde gelecek para da çok iyi.

20 milyon pound belki çok değil ama Galatasaray için çok para . Lakin bu parayı veripte Reading'i satın almamız durumunda muazzam bir iş yapmış olacağız . İngiltere'den bir takım satın almamız lazımdı zaten . 2.lig amatör lig farketmiyordu . Ama 2. ligde böyle bir kulübü 20 milyon pound ile almamız hem bizim için hem de onlar için iyi olur . Ayrıca Jem Paul Karacan'ı da alabiliriz. Reading ayrıca kraliyet üyelerinin , prenslerin de üye olduğu bir takımmış . Yani soylu bir takım diyebiliriz . Aynı şeyi Galatasaray için de diyebiliriz . Şu an Championship League'de 7. sıradalar . Ve ligin bitmesine 1 hafta kaldı . İlk 2'ye kalamadılar ama hala 6. olup Play-off'a kalma şansları var .

20 milyon pound ünal aysal'ın kendisi için çerez parası

İngiltere Championship takımlarının %50si bizim süper lig takımlarından iyidir.Sadece İngiltere için geçerli bu tabi belki 2-3 Almanya 2.ligi kulübü de olabilir.

Ünal baba bize bayerni al

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk 2

33 Milyon Dolar böyle bir iş için para değil. Aysal, tek başına bile alabilir takımı. Ayrıca lig yükselmesinde gelecek para da çok iyi.

Ya yükselmezse? 28 milyon pounda aldığı bir takımı neden 20 milyon pound a satar bir insan? Üstelikte İngiliz!!! Bu kadar borcumuz varken haberin sadece Spekülasyondan ibaret olduğunu düşünüyorum. Prestij mi itibar mı yoksa Borsamı dersiniz orasını siz düşünün ;)

Ya yükselmezse? 28 milyon pounda aldığı bir takımı neden 20 milyon pound a satar bir insan? Üstelikte İngiliz!!! Bu kadar borcumuz varken haberin sadece Spekülasyondan ibaret olduğunu düşünüyorum. Prestij mi itibar mı yoksa Borsamı dersiniz orasını siz düşünün ;)

Kardeşim böyle bir takımın bu fiyata satılmasının altında başka bir şey ararım aslına bakarsan. Ancak hiç bir problem olmadığını düşünürsek bence bir CS takımını bu fiyata almak güzel bir yatırım olur. Sonuçta, her takım gibi bu takımında kendine ait gelirleri olacak.

Zaten Galatasaray'ın almasından ziyade Aysal'ın almasının daha mantıklı olacağını düşünüyorum.

oradan edilen kârı buraya aktarmak hukuki olarak mümkünse alsınlar tabii. oranın kazandığı orada kalacaksa nabalım readingi

33 milyon dolara pl ye çıkma potansiyeli bir takım alamayız sanmıyorum. Çerez parası. Ama gerçek fiyat 133 falandır. 33 çok komik

33 milyon çok değil de kim bilir ne kadar borcu vardır bu klübün yoksa ne diye satsınlar durup dururken?

Premier Lig takımından kardeş takım olmaz. En fazla Eng 1 olmalı

satın alınacaksa bi kulüp bu reading değil daha ufak bi ülkenin birinci liginde üst sıralara oynayan bi takım olmalı. forma şansı bulamayan oyuncularımızı kiralayıp oynatabileceğimiz bi takım olmalı.

Bence Başkan kendi kaynaklarınla Reading'e sahip oluğ iş adamlığını kullanıp kazandığı parayı Galatasaray'a taşıyabilir..

Tabi ekonomi Başkanın işidir..

Düşünür taşınır en doğru kararı verir..

Geri
Üst Alt