Galatasaray Resmi YouTube Kanalı | Abone Olunuz!

Dayıdan mesaj var: “Bu bana göbekli diyen insanlar için”
7E31AA9D-85D5-47E0-90F3-E25CE16BF251.webp

şu videoyu katıla koymak kımın fıkrı?

Hep sövüyoruz biraz da övelim. Son 1 senedir iyi gidiyor içerikler.

İçerikler oldukça doyurucu
Antrenmanlardan biraz daha sık video yayınlanabilir ama

Şeref yoksunları burada çekim yapamazsınız diye kamerayı kapattırmış
Saha içinden görüntü yok hiç

ben iceriklerin yeterli oldugunu dusunmuyorum .

ozellikle ^ lig mac ozeti nin ^ mactan sonra yayinlanmamasi konusu ;
global anlamda ,bizi ,bizim resmi hesap dolayli ^takip eden^ yabanci sempati besleyenlerin de merak ettigi bir durum olsa gerek .
(gs *en twitter hesabimiz bu etkilesim vs de cok iyi,globale yonelik) .

^yayinci kurulus kendi youtube sayfasindan yine yayinlasin . ancak, kulubumuzun ^marka degeri ve ^globale acilmasi , ^yayilmasi vs vb baglaminda - bu konu da esnek olmalari gerekir .

diger turlu hem ozetler hem diger , kulubumuzle ilgili yayinlar baglaminda bariz ^lokal kaliyoruz *youtube *sayfamiz ozelinde .

<- italya ve ispanya son yillarda buyuk atilim yaptilar. portekiz de kendilerini takip ediyor. ingiliz ligi kulupleri zaten bu konuda en profesyonel bakis yapan bir durusta .*youtube da en kaliteli islere bu ligin takimlarinin sayfalari imza atiyor . - birakin ingiliz ligini ,
bu konu da biz suan icin hepsinden de gerideyiz,,ilk planda , bu da bizim ligin yayin anlasmasinda esneklik verilmemesi ile ilgili gibi gorunuyor .

kulup bu duruma bold radikal bir guncelleme getirmeli .

saygi ve selamlar .

kadin voleybol takimimiza yonelik mevcut yer alan bolumde , haber basligi bulunmadigindan,
asagidaki vidyolu haber olan sponsor basin lansmasini bu basliga eklemeyi uygun buldum.
gerekirse ayri baslikta degerlendirilebilir ve veya medya haber bolumune tasinabilir .
@Alper Altun

Galatasaray SK ile Kayakapı Premium Caves-Cappadocia arasındaki sponsorluk anlaşmasının imza töreni​

destekleri icin kayakapi premium caves - cappadocia yetkililerine bir taraftar olarak tesekkur ediyorum.
olur da oralara tatil vs amacli gidersem / veya es dost tanidik giderse - ilk onerecegim secenek olacaklar .
<-> kayakapi turizm a.s . urgup kapadokya .

@Aras Şimşek , @Onur Adıbelli , @Hayri Cund

saygi ve selamlar .

Osimhenin gelisini canli izlemek icin sari kirimizi paket aldim. Feda olsun osiye

Paketlere güncelleme gelmesi iyi olmuş 1-2 paket sigara alana kadar gidip üyelik alın.
1753878115766.webp

Evet sari kirmizi paketlere yuklenelim

Geri
Üst Alt