- 10 Nisan 2013
- 58.784
- 41.991
- 3.943
Cancel membership diyip yeni üyelik alabiliyor musun?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cancel membership diyip yeni üyelik alabiliyor musun?
PC'de Chrome'dan deniyorum bende de çıkmıyor "Seviye yükselt" butonu.
Edit: Firefox'ta da çıkmadı.
sen de dener misin?Cancel membership diyip yeni üyelik alabiliyor musun?
Arkadaşlar üye olanlar mobilden veya pc tarayıcısından youtube kanalına girip aşağıdaki adımları uygulasınlar.
Adım 1
Kanala girince 3 noktaya tıklayıp seviye değiştir linkine tıklayacaksınız
Ekli dosyayı görüntüle 296892
Adım 2
Diğer üyelikte olanlar sarı-kırmızı paketi seçip seviye değiştir diyecek. Zaten üye olanlardan 150TL için kalan farkı hesabından tahsil edecek google. Üye olmayanlar katıl linkine tıklayıp üyelik alacaklar.
Ekli dosyayı görüntüle 296895
üyeliği iptal ettik geri uye olamıyoruz.üyeligi iptal edip tekrar katılacakmıssın dostum sımdı yap ve 150 tl ver
üyeliği iptal ettik geri uye olamıyoruz.
Sen konumu değiştirebiliyor musun Türkiye yapabiliyor musun?uyeligi cancel ettim şimdi join olamıyorum. Ekli dosyayı görüntüle 296930
Olm çok saçma ya. şöyle denesene
Olm çok saçma ya. şöyle denesene
tarayıcıda görünmüyor mu sen de
yok ama satın alma app store üzerinden onla ilgisi olabilir play store olsaydı sorun olmazdı herhalde.tarayıcıda görünmüyor mu sen de
Sen attığım videoyu denesene biyok ama satın alma app store üzerinden onla ilgisi olabilir play store olsaydı sorun olmazdı herhalde.
olmadı o seçenek çıkmıyor üstte attığım gibiSen attığım videoyu denesene bi
pcyi açıp bi dene yoksa bana bağlantı ver ben bakayım a.olmadı o seçenek çıkmıyor üstte attığım gibi