GSC Haber Galatasaray, Restes ile Anlaştı İddiası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hayirlisi olsun. Biraz araştırın diger mevkilerde oyuncular icin de dünyada kaynıyor varsın taraftar dalga geçsin bulun alin siz

Bende genç kaleciye fitimde 20M çok fazla Muslera oynarken 10 verip alsalar iyi derdim stajını yapardı Kaptanın yanında. ben olumsuzum bizim seviyemizde olduğunu düşünmüyorum.

1.88
Afro olduğu için iyi de zıplar.
Yine de çok büyük risk

Büyük risk Şampiyonlar Ligi hedefiyle çıktığımız bu dönemde bu riski almak saçmalık. İyi kötü çıkar bilemem ama sezona mal olacak hareket.

Fransa MTde 5 maça boş yere çıkarmazlar herhalde
Benim ümit bağladığım istatistik de bu.

Aşırı gerginim admirim. Yangın tayfa beni çok geriyor. Sakat Asensio, Kerem Hainoğlu, ayakları iyi kaleci ama geçen sene geleni gideni içer alan Ederson’a bakıp yapılan yangın konusundaki fikirlerini beyan edersen sevinirim.

Aşırı gerginim admirim. Yangın tayfa beni çok geriyor. Sakat Asensio, Kerem Hainoğlu, ayakları iyi kaleci ama geçen sene geleni gideni içer alan Ederson’a bakıp yapılan yangın konusundaki fikirlerini beyan edersen sevinirim.

Olympiyat maclarinda oynadi

Futbola sağ bek olarak başlamış, boyu çok uzun olduğu kaleci olmuş. Kesinbilgi.

Ligte bizim kaleye zaten toplasan bir maçta üç top geliyor günay geleni içeri aliyor
CL zaten hayal ilk 24 yaparsak yeter
Bu çocuk inanılmaz refleksleri var Günay'ın dün yediği iki golü de yemez inanılmaz doğru transfer osimhenin kaleci hâli atletik kaleci aldij

Fm24 te Chevalier'den daha iyi kaleci oluyor, alması da daha zor..

Maliyetini bilmiyorum ama Ederson'dan azdır büyük ihtimal. Ederson'a göre çok daha mantıklı transfer olur

Liverpool Taffarel yerine başka kaleci antrenörü getirmiş. Hemen gelsin.

Salla yahu sahada belli olur herşey.

Barış mevzusu olmasa Barış Osi ikilisini kimse durduramazdı ligde, beni temelde kaygılandıran o, lig her türlü giderdi o mevzu olmasa.

Hayrettin Demirbaş ile bence aynı lakaba sahipler

Hayrettin Demirbaş ın lakabı
"KUMBARA HAYRETTİN"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt