Galatasaray Revizyon Startını Almanya'da Verdi!

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
fft104mm3916401.jpg

Süper Lig'de bu sezon istediğini alamayan, hedef olarak sadece Türkiye Kupası olan Galatasaray, transfer sezonunu erken açtı. Sarı Kırmızılılar'da yöneticiler Almanya'ya giderek adaylarla görüşmeye başladı.

GALATASARAY, transfer sezonunu erken açtı, şimdiden adaylarla görüşmelere başladı.

Cim-Bom’da genel sekreter Fatih İşbecer ve idari menajer Cenk Ergün, geçen hafta Almanya’ya gitti, adı saklı tutulan bir futbolcuyla önemli mesafe katetti. Yönetim, ilk 11’de direkt oynayabilecek 5-6 ismi sarı-kırmızılara katmayı düşünüyor.

Galatasaray transfer sezonunu erken açtı! Kötü bir yıl geçiren Cim-Bom’da gelecek yıl için düşünülen kapsamlı revizyon için düğmeye basıldı.

Sarı-kırmızılı yönetim, Almanya’da ismi gizli tutulan çok önemli bir oyuncunun transferi için resmi hamlelere başladı. Geçtiğimiz cuma günü genel sekreter Fatih İşbecer ile idari menajer Cenk Ergün’ün bu ülkeye gittiği ve transfer etmeyi düşündüğü futbolcuyla bir görüşme yaptığı dile getirildi. Yönetimin bu transfer için büyük mesafe kat ettiği belirtildi.

En az 10 transfer

Kötü gidişatta eleştirilerin odak noktası haline gelen Başkan Dursun Özbek ile idarecilerin yepyeni bir bir takım oluşturmak için kolları sıvadığı belirtildi. Mustafa Denizli’yle yolların ayrılmasından sonra futbolculara, “Oynayan oynar, oynamayan gider” mesajını veren yönetimin, sezon sonu için kapsamlı bir değerlendirmeye gidecekleri biliniyor.

Yöneticiler ilk 11’de direkt oynayacak 5-6 isim ile beraber kulübeyi de zenginleştirmek için en az 10 transfer yapılması konusunda görüş birliğine vardıkları biliniyor.

Kaynak: Milliyet

[url]https://www.gscimbom.com/galatasaray-revizyon-startini-almanyada-verdi/[/URL]

Yalan haberleri piyasaya sürmüşler hemen.

Ulan beceriksiz herifler siz hiç bir şeyin startını vermeyin.

Zaten 2 senemizi heba ettiniz bari 10 senemizin içine etmeyin

Lanet gelsin Dursun ve yönetime!
Dayak yiye yiye gideceksiniz!

Kimse sizden birsey istemiyor sadece s.olup gidin.

Yapabileceginiz en büyük iyilik budur.

İşbecer'in canı Alanya tatili ve oranın plastik kadınlarından çekmiş herhalde.

yumrugu vurdugumunun herifleri yaw

alaman 3.liginde oynayan, olcay şahan ayarı 5-6 gurbetci alırlar.

Almanyada revizyon değil.Messi ronaldo paket yapıp getirsen gene fayda etmez.İstifan tek çözümdür.

Bir de şu kulübeyi zenginleştirme muhabbeti yok mu? Yahu zaten elindeki 28 adamın 25 tanesi kulübeyi zenginleştirecek çapta en fazla daha ne kulübesi zenginleşiyor?

Hürriyet Güçer
Torrje
Atif
Alban Meha
Epearanu
Batdal
Rusescu
advincula
douglao
custodio castro

h.o.

Bir de şu kulübeyi zenginleştirme muhabbeti yok mu? Yahu zaten elindeki 28 adamın 25 tanesi kulübeyi zenginleştirecek çapta en fazla daha ne kulübesi zenginleşiyor?

Ben de anlamiyorum bunu.

Zaten elimizdeki cogu ilk 11 oyuncusundan iyi yedek olur. Herkes hala yede ve rotasyon oyuncusu pesinde. Ya bizde direk ilk 11 oynayacak en az 5-6 adam lazim ilk olarak.

Sneijder gider, yerine D.Kadah
Podolski yerine Gökhan Ünal
Muslera yerine Boffin
Chedjou yerine Yalçın
Denayer yerine Mabiala

5 transfer bekliyorum

Geri
Üst Alt