Galatasaray: "Rezil bir oyun ve yeni oyuncuları…"

bu haysiyetsizlerin anladığı dil bu mu yazılı cevap veriyorsunuz??? bomboş bir açıklama..

Yazı güzel hatta eksik bir kaç nokta var Trio'nun benzer pozisyonlara farklı söylemlerini de gündeme getirmelilerdi yine eski hakemlerin Acun'un çalışanı olduğunu gündeme getirmelilerdi. Videolu olmasını ben de isterdim canlı olmasa bile X'de pozisyon videoları olsa iyi olurdu ama burada telif sıkıntısı meydana geliyor Bein izin vermiyor.

eray bey de iş yapıyo görünsün diye çıkartılan bi yazı. çık asistanlarına yazdırdığın şu yazının yarısını canlı yayında söyle biz de bi işe yaradınız diyelim. canlı yayında bile konuşsa satılmış, şerefsiz ana akım medyanın %70'i üç maymunu oynuyo, bunu kendi taraftarının bile %90'i okumaz. bomboş bi açıklama ya tamamen sus ya da erden timur gibi 1 kere konuş ortalık yangın yerine dönsün.

Güzel açıklama.

Metin Öztürk de alakası olduğu TFF hakkında 2 kelam ederse seviniriz. Arazi yine.

O videoyu demiyorum. Çıksın sözlü söylesin bu yazıyı.

Acur sabah akşam 2 yerde konuşuyor. Onun haberleri dönüyor her yerde
Şimdi anladım. Bu olabilirdi tabi ama yönetimde bunu etkili söyleyebilecek hitabeti güçlü biri yok maalesef Eray Yazgan'ın canlı açıklama performansları çok kötü diye hatırlıyorum. Bu konuda ciddi eksi bir yönetimimiz var. Erden Timur gibi hitabeti güçlü bir adam yok.

Şu metni chatGPT'ye, "al bunu, daha da sert bir metin olarak revize et" diyesim var.

O videoyu demiyorum. Çıksın sözlü söylesin bu yazıyı.

Acur sabah akşam 2 yerde konuşuyor. Onun haberleri dönüyor her yerde
Bizimkiler çıkıp konuşmasa daha iyi. Söylediklerinin etkisi azalıyor konuştuklarında. Acun ile Ali medya maymunu. Ona yapacak bir şey yok. Sahada koyup çırpınmalarını izlemek durumundayız.

Şimdi anladım. Bu olabilirdi tabi ama yönetimde bunu etkili söyleyebilecek hitabeti güçlü biri yok maalesef Eray Yazgan'ın canlı açıklama performansları çok kötü diye hatırlıyorum. Bu konuda ciddi eksi bir yönetimimiz var. Erden Timur gibi hitabeti güçlü bir adam yok.
Hatipoğlu'nun konuşmalar fena değil. Fazla kaliteli olmasına gerek yok. Rahatsız olduğumuz bültenlerde dönsün yeterli

Metin Öztürk yine mi arazi? Tff ile ilgili bir aksiyon alsa Tff'den sorumlu başkan vekilimiz.

Oh be içerik süper. Acuna "bey" ve mhy "futbolcu yazmaları dışında. Şunları Mikrofon önünde konuşacak adam olmaması üzücü

sunlari her fırsatta yüzlerine vuracaksin iste

“Lehine verilen hissiyatımsı penaltılarla Avrupa’da dahi rekorlara doymayan ve bu sayede yarışta kalan takımınızın, sezona da benzer istatistiklerle başladığının farkında mısınız?"

Hatipoğlu'nun konuşmalar fena değil. Fazla kaliteli olmasına gerek yok. Rahatsız olduğumuz bültenlerde dönsün yeterli
Hatipoğlu yapabilir mi? Bir ihtimal açıklama yaparlarken etkiyi bile azaltabilir kanalların hepsi bu adamların adamı zaten o yüzden hiç bir şekilde konuşulması zor gerek reklam gerek ikili ilişkiler ile hepsini bağlamışlar. Koskoca GS camiasının da iyi bir bası sözcüsü çıkartmaması ayrı bir sorun bu arada. Bizim şu kulübe üyelik işlerini halletmemiz ve üye sayısını her parayı veren üye olsun şeklinde değil ama bir şekilde arttırmamız lazım. İnsan kaynağı mevcut düzende azalıyor.

Sahte kabadayi ibraama da bi laf söyleseydin keske

Hatipoğlu yapabilir mi? Bir ihtimal açıklama yaparlarken etkiyi bile azaltabilir kanalların hepsi bu adamların adamı zaten o yüzden hiç bir şekilde konuşulması zor gerek reklam gerek ikili ilişkiler ile hepsini bağlamışlar. Koskoca GS camiasının da iyi bir bası sözcüsü çıkartmaması ayrı bir sorun bu arada. Bizim şu kulübe üyelik işlerini halletmemiz ve üye sayısını her parayı veren üye olsun şeklinde değil ama bir şekilde arttırmamız lazım. İnsan kaynağı mevcut düzende azalıyor.
A spor yayınlıyor. Trt de devlet kanalı olduğu için mecbur ortadan gidiyor. Bunlar yeterli zaten başka da kanal yok. Dijitalde öndeler ona yapacaj bir şey yok

İyi geçirmiş de daha fazla hakaret kullanılmalı bu sponsor kalleşlere

Geri
Üst Alt