Eymen Özen
Parçalı Üye
- 28 Eylül 2018
- 2.700
- 1.492
- 1.148
Canlı yayında isim isim vererek pozisyon pozisyon göstererek kafalarına vurmak gerekiyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O videoyu demiyorum. Çıksın sözlü söylesin bu yazıyı.Videolu yapamıyorsun telif sorunu nedeniyle sanırım.
Şimdi anladım. Bu olabilirdi tabi ama yönetimde bunu etkili söyleyebilecek hitabeti güçlü biri yok maalesef Eray Yazgan'ın canlı açıklama performansları çok kötü diye hatırlıyorum. Bu konuda ciddi eksi bir yönetimimiz var. Erden Timur gibi hitabeti güçlü bir adam yok.O videoyu demiyorum. Çıksın sözlü söylesin bu yazıyı.
Acur sabah akşam 2 yerde konuşuyor. Onun haberleri dönüyor her yerde
Bizimkiler çıkıp konuşmasa daha iyi. Söylediklerinin etkisi azalıyor konuştuklarında. Acun ile Ali medya maymunu. Ona yapacak bir şey yok. Sahada koyup çırpınmalarını izlemek durumundayız.O videoyu demiyorum. Çıksın sözlü söylesin bu yazıyı.
Acur sabah akşam 2 yerde konuşuyor. Onun haberleri dönüyor her yerde
Hatipoğlu'nun konuşmalar fena değil. Fazla kaliteli olmasına gerek yok. Rahatsız olduğumuz bültenlerde dönsün yeterliŞimdi anladım. Bu olabilirdi tabi ama yönetimde bunu etkili söyleyebilecek hitabeti güçlü biri yok maalesef Eray Yazgan'ın canlı açıklama performansları çok kötü diye hatırlıyorum. Bu konuda ciddi eksi bir yönetimimiz var. Erden Timur gibi hitabeti güçlü bir adam yok.
Hatipoğlu yapabilir mi? Bir ihtimal açıklama yaparlarken etkiyi bile azaltabilir kanalların hepsi bu adamların adamı zaten o yüzden hiç bir şekilde konuşulması zor gerek reklam gerek ikili ilişkiler ile hepsini bağlamışlar. Koskoca GS camiasının da iyi bir bası sözcüsü çıkartmaması ayrı bir sorun bu arada. Bizim şu kulübe üyelik işlerini halletmemiz ve üye sayısını her parayı veren üye olsun şeklinde değil ama bir şekilde arttırmamız lazım. İnsan kaynağı mevcut düzende azalıyor.Hatipoğlu'nun konuşmalar fena değil. Fazla kaliteli olmasına gerek yok. Rahatsız olduğumuz bültenlerde dönsün yeterli
A spor yayınlıyor. Trt de devlet kanalı olduğu için mecbur ortadan gidiyor. Bunlar yeterli zaten başka da kanal yok. Dijitalde öndeler ona yapacaj bir şey yokHatipoğlu yapabilir mi? Bir ihtimal açıklama yaparlarken etkiyi bile azaltabilir kanalların hepsi bu adamların adamı zaten o yüzden hiç bir şekilde konuşulması zor gerek reklam gerek ikili ilişkiler ile hepsini bağlamışlar. Koskoca GS camiasının da iyi bir bası sözcüsü çıkartmaması ayrı bir sorun bu arada. Bizim şu kulübe üyelik işlerini halletmemiz ve üye sayısını her parayı veren üye olsun şeklinde değil ama bir şekilde arttırmamız lazım. İnsan kaynağı mevcut düzende azalıyor.