- 18 Mayıs 2011
- 52.908
- 56.759
- 4.613
Galatasaray, Richard Rios için 24 saat önce Palmeiras'a resmi teklifini iletti. Wendel, McTominay ve Richard Rios süreci devam ediyor. Hiçbiri, birbirinden daha önde değil. (@Haluk_Yurekli)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gündemi takip edelim
imkansız hatta taraftarları kalsın diyor ama hocaları olacak mal yeni oyuncular istiyorManu 15e falan mctominayı verir ya. Sözleşmesinin son yılı zaten
Maaş problem heralde ya da oyuncu istemiyor
Tominay bizdeki 8 rolü için çok uygun bir oyuncu gibi gelmiyor bana. Orta 3'lünün ofansif parçası gibi o daha çok. Tabi ligin seviyesine göre öngörmek zor ama kağıt üzerinde fazla ofansif kalıyor.Manu 15e falan mctominayı verir ya. Sözleşmesinin son yılı zaten
Maaş problem heralde ya da oyuncu istemiyor
Aynen wn iyilerindendi ve ben de cok begendim ama tipik tembel Cenk Ergun transferi. Herif hic bir sekilde arastirma, kesif falan yapmadan saciyor paralari. KDB'dan bir tik iyi ama ayni sutorlugu yok. Sadece daha iyi yer alip kosuyor.Muhtemelen turnuvanın en iyisiydi ama alt yapısı bile yok