Galatasaray, Rıdvan Yılmaz'ın Peşinde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Jacobs sağlam oynasa sakatlanmasa neden Rıdvanı isteyeyim yerine zaten hocam
Kötü oyuncu demiyorum. Zira Jelert’te kötü oyuncu değil. Okan Buruk’un profilleri değiller. Sürekli geçiş yediğimiz için geçiş savunması yapabilecek beklere ihtiyacı var.

Puki puki napiyon puki
tadlar kaçık barışım sen nasılsın

T. den bahsetmişken bence devre arası yapılması gereken net hamleler(okan buruk asla benle aynı fikirde değildir.) Uruguaylıyı jubileyle emekli edip kaleci, net tartışılmaz bir 6-8 no eşek gibi koşup yük çekecek tipten ve Sallai'yi uel liste atıp sadece ligde oynayacak bir yedek forvet.

okan buruk ne yapar peki

stoperede atılabilecek jokerimsi önlibero ister
artık yüzü kalmamıştır bek talep etmez daha bu sene
şu kolombiyalı kanat ve
Sallai'yi listeye aldırır.

tadlar kaçık barışım sen nasılsın

T. den bahsetmişken bence devre arası yapılması gereken net hamleler(okan buruk asla benle aynı fikirde değildir.) Uruguaylıyı jubileyle emekli edip kaleci, net tartışılmaz bir 6-8 no eşek gibi koşup yük çekecek tipten ve Sallai'yi uel liste atıp sadece ligde oynayacak bir yedek forvet.

okan buruk ne yapar peki

stoperede atılabilecek jokerimsi önlibero ister
artık yüzü kalmamıştır bek talep etmez daha bu sene
şu kolombiyalı kanat ve
Sallai'yi listeye aldırır.
Teknik direktör yüzsüz olur isteyecek. Muslera sezon sonu gitsin ben raziyim

Bugün penaltı kaçırmış kupa celtic e gitmiş bu sebeple o yüzden olmaz

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aman he sakın bunu para falan vermesinler zaten yakında başakşehir veya beşiktaş gibi takımlara kitlerle bunu.

Yine ridvan haberi ısıtılıp getiriliyor. İki üç maçını izledim. Tam olarak hangi mevkide oynuyor kestiremedim. Adı sol bek lakin orada çok hamle hatası yapti. Bi de erenin ismi çok geçiyor eren çok adam kaçırıyor. İleri çıktığı zaman geri dönmekte zorlanıyor. Jakops kronik olmasa çok iyi bir bek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt