GSC Haber Galatasaray, River Plate'den Pablo Solari ile İlgileniyor

Taha Tekler

What a come back!
Büyük Kaptan
IMG_9273.jpeg

Galatasaray, Marcelo Gallardo için gözden çıkarılabilir bir oyuncu olan Pablo Solari ile ilgileniyor.

Sözleşmesi yakın bir zamanda Aralık 2027'ye kadar yenilenen oyuncunun serbest kalma bedeli 25 milyon dolar olarak belirlenmişti.

Ancak Arjantin kulübü oyuncuyu 10 milyon dolara satmaya razı.

River Plate oyuncunun bonservisinin yüzde 60'ın sahip bu yüzden bu transferin gerçekleşmesi için Colo Colo ve Talleres'in de ikna edilmesi gerekiyor.

Oyuncunun adı daha önce Beşiktaş ile de anılmıştı. O dönem oyuncuyu satmak istemeyen River Plate, diğer kulüplerdeki bonservis paylarını satın alarak Siyah-beyazlı ekibi saf dışı bırakmaya çalışmıştı.

• Doğum tarihi/Yaş: 22 Mar 2001 (23)
  • Uyruk: Arjantin
  • Boy: 1,78 m
  • Mevki: Sağ Kanat
  • Temsilci: SP
  • Güncel Milli oyuncu: Arjantin U23

Isim guzel, haber kaynagi tirt.

25 miluon dolar mı? Bana bişeyler oluyor.

Anladığım kadarıyla oyuncu kanat- 10 no ve 2. forvet oynuyor. Bu oyuncuyu kanattan ziyade 9.5 no Dybala bölgesine adaylardandır eğer haber doğruysa. Skriniar'ı kiralayıp, Nelsson'u satıp 10 milyonun üstüne Nelsson'un parayı katarak birazda bonus ile Mikautadze daha mantıklı iş gibi geliyor bana bitirebilirsek.

Bunu tanımıyorum ama Gürcü bebe daha mantıklı gibi yüksek bonservis ödedikten sonra. 10 da olsa 15 de olsa...

Galiba olimpiyatlarda oynamıştı. Çocukta bir sakinlik, soğukkanlılık var ama gerisi de önemli

Geri
Üst Alt