Galatasaray, Rodallega’yı Transfer Etmek İçin Harekete Geçti

Niye Turkiyeden oyuncu alinmazmis bunu anlamadım ozellikle de bizim forumda var bu algı oynayan adam alinir bu kadar basit tutar tutmaz bunlar şanstır fakat genelleme yapılması çok yanlış

Ben de senin gibi düşünüyordum ama donk idiotundan sonra ben de herkes gibiyim artık. Donk amrabat dany ... Böyle gider. Bizden uzak Allah'a yakın olsunlar .

wtf.gif

3.5 milyon bir de. Yasi da 30. Gelirse bizde de sezonda 25-30 tane atacagina inaniliyor ama sonrasinda arkasindan sallayacagimiz cok acik.

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

Kusura bakmayın da akıllanmadınız mı hâlâ?

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

bizim yurt dışında futbolcu izleyen bir ekibimiz falan yok mu arkadaş.

Niye Turkiyeden oyuncu alinmazmis bunu anlamadım ozellikle de bizim forumda var bu algı oynayan adam alinir bu kadar basit tutar tutmaz bunlar şanstır fakat genelleme yapılması çok yanlış

Başka liglerde tutunamayıp kendini bizim dandik ligimizde "ispatlayan" her topçuya şahsen karşıyım hocam. Sütten ağzımız yeterince yandı

1 milyon Euro'dan fazla etmez, Afrika'dan Aminu, Niasse gibi 18-20 yaşında oyuncular bulup getirelim daha iyi.

bizim yurt dışında futbolcu izleyen bir ekibimiz falan yok mu arkadaş.

Shakhtar Donestk'in yaptığını yapmak lazım. Shakhtar 2010'da Porto'nun scout direktörünü mü ne transfer etti. Bu tip adamlar geri planda Ahmet Mehmet gibi çalışır kimse ismini duymak zorunda da değil, ama Ahmet'in Mehmet'in yapamadığı işi yaparlar.

Scout işinde network çok önemli. Türkiye'de 2-3 kişilik heyet gönderip 3 maç orda 4 maç burda izleyerek futbolcu bulunmaz, bu tip işin uzmanı adamların Güney Amerika olsun başka ülkeler olsun yerel scoutlarla ve alt yapılarla ilişkileri var ve ihtiyaca uyan adamları elleriyle koymuş gibi tespit edip sonra birkaç da kendileri gidip izleyip seçiyorlar.

Taraftar bu oyuncuları anca transfer oldukları zaman görüyor, arka plandaki scout direktörünü bilmiyor, bilmek zorunda da değil zaten.

Sonuca bakıldığında Porto, Benfica, son 5-6 senedir Shakhtar Donetsk'in Brezilya'dan ordan burdan bulup getirdiği oyuncuların kalitesi ve iyi antrenörlerin de elinden geçerek nasıl futbolculara dönüştükleri ortada.

Galatasaray da bu tip Porto'dan mortodan gidip scout uzmanı veya direktörü transfer etmeli ve oyuncu izleme fiyatlandırma vs işini tamamen o adam organize etmeli, çünkü Porto ve diğer Portekizliler (Benfica filan) bu işin kitabını yazmış adamlar.

Buna verilecek cevap da "taraftarın sabrı yok" olmamalı, taraftarın bundan haberi bile olması gerekmiyor, geri planda oyuncu izleme takip etme işini kimin yaptığı taraftarı ilgilendirmez, taraftar gelen oyuncuya ve sonuca bakar, mutfakla ilgilenmez taraftar. Ama böyle bir adım atılırsa en azından Ontero montero gibi ne idüğü belirsiz adamlar yerine birden düzgün adamlar gelmeye başlar.

FC Porto expert to scout for FC Shakhtar: 2.8.1

Son düzenleme:
adam eplde onca maç yapıp onca gol atmış tutup da bunu diğer anadolu topçularıyla karıştırmayacaksınız herhalde

akhisara gelmeden önce önermiştik

Bakambu daha iyi oyuncu kıyaslayacaksak

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bakambunun yaşı kaç bunun yaşı kaç aynı şeymi şimdi ligden alıncak tek yabancı ndiaye

Kazık yemek fıtratımızda var.Bizim yönetimler çok keyif alır halde bu durumdan

Bu Dursun defolup gitmedigi sürece yaz transfer dönemi bizim icin yine izdirap gibi gececek.

Bu sefer de Ibrahimovic yerine baska bir isim ortaya atilir, bizim taraftar da bu sefer onun pesinde kosar tüm yaz. Sonu yine hüsran olur, yalan dolan her zamanki gibi.

Bu Dursun defolup gitmedigi sürece yaz transfer dönemi bizim icin yine izdirap gibi gececek.

Bu sefer de Ibrahimovic yerine baska bir isim ortaya atilir, bizim taraftar da bu sefer onun pesinde kosar tüm yaz. Sonu yine hüsran olur, yalan dolan her zamanki gibi.

Evet gene büyük bir topçu ismi ortaya atılır onun pesinden koşulur ama geçen seneki gibi olmaz.Geçen sene 3 kupanın etkisiyle herkes haklı olarak büyük transfer ve kadronun yenilenmesini bekledi.

Alınmaz değil ama büyük paralar etmez ucuza alabilsek Visca,Ndiaye ve Rodallega alınabilecek oyuncular ama 3ü 15 falan eder 15e takım kurarız

Geri
Üst Alt