GALATASARAY RUSLARA MI SATILIYOR ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Olmamasını canı gönülden temenni ettiğim durum.Yemin ediyorum takımı bırakırım ve benim gibi düşünen milyonlarca Galatasaray taraftarı vardır eminim.Kazandığımız başarılar tamamen yapay başarılara dönüşecek azim ve hırsın ve de taraftarın adı bile anılmayacaktır o vakit.

Anlatılanlar belgeli.

Şayet Rus bankasının Galatasaray'a bolca borç vermesinin altında bütün mal varlıklarını temlik etmek ve sonra da kulübü satın almak varsa Galatasaray, Chelsea gibi olur. Ama bu duruma Galatasaray taraftarı ne der? Önemli olan konu bu.

Şayet Galatasaray taraftarı bu durumdan memnun kalacaksa sorun yok. Bize de hayırlı olsun demek düşer.

Herşeyi geçtim genelde bizim gibi takımları aldıklarında 1-2 yıl başarı gelmezse kulüp iflas aşamasına geliyor o yüzden istemem örn Malaga...

Bizim icin tek sans bu...Yoksa Avrupda kolay kolay basari gelmez,bu yüzden isterdim. Paris 2-3 yil önce nerdeydi,simdi nerde. Aynisi Man City icin gecerli,Monaco de gelecek...

Herşeyi geçtim genelde bizim gibi takımları aldıklarında 1-2 yıl başarı gelmezse kulüp iflas aşamasına geliyor o yüzden istemem örn Malaga...

Real - Barça arasına bodozlama dalarlarsa tabi gelmez başarı heleki o kadroyla.

Asla mümkün olmayacak bir şey için kafa yoruyosunuz liseliler,liseli olmayan kongre Üyeleri'nin varlığı ve daha sayısız faktör sebebiyle asla mümkün olmayacak birşeye inanmak en basit ifadeyle saflıktır, ayrıca bu Hanoğlu'nun dediklerine bir Galatasaraylının itibar etmesi saflıktan da öte birşeydir. Belgelerinide iyi biliriz, 2 senedir avrupadan ihraç olacaz,iflas edecez...

Sallama haber . Ona bakarsak Fenerbahçe'nin de Denizbanka borcu var. Son yapılan borç yapılandırmasıyla birlikte borclar tamamen ödenebileck şekilde düzenlendi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt