Galatasaray, Ryan Babel ile Anlaştı!

Burasi dogru degil

Tam aksine cani istediginde oynayan bir herif

Zaten boyle bir sikintisi olmasa muthis transfer olurdu
Firmamız kötü oynadığı maçlar oldu da pek umursamaz tavırlarına rastlamadım son senelerde.

Hollanda milli takıma çağırılması mümkün olmazdı zaten bu tür davranışıdır olsaydı.

Firmamız kötü oynadığı maçlar oldu da pek umursamaz tavırlarına rastlamadım son senelerde.

Hollanda milli takıma çağırılması mümkün olmazdı zaten bu tür davranışıdır olsaydı.

Valla bazi Bjk maclarinda cok belliydi caninin oynamak istemedigi

Ama o ortamda kimseyi suclamamak gerekir motive kalamadigi icin

Hocam ve Donk ile olan ahbabligi iyi yansir gibi

Yine de isinamiyorum bu transfere

bjk'nin 2 sene şampiyon oldugu sene kargaları taşıyan talisca değil babeldi bence ne zaman babel yedekte cezalı felan olsa puan kaybediyolardı..

Valla bazi Bjk maclarinda cok belliydi caninin oynamak istemedigi

Ama o ortamda kimseyi suclamamak gerekir motive kalamadigi icin

Hocam ve Donk ile olan ahbabligi iyi yansir gibi

Yine de isinamiyorum bu transfere
Takımın durumuna göre duruş sergilediğini katıla bilirim. Kasımpaşada ve dediğin gibi bazı bjk maçlarında takımı kötü iken bu kötü duruma ayak uydurmak birisi.

Bu arada.... yine Kasımpaşa futbolcusu haaa :) eski futbolcusu ama tesadüfe bak

Geri donusu yok diyorsun da Ujfalusi ve Elmander ileride satabilecegimiz oyuncular miydi? Her pozisyona scout transferi yapacak degiliz. Ajax bile 32 yasindaki Schone ve 30 yasindaki Tadic'i oynatiyor. Babel 32 yasinda olmasina ragmen yarim sezon Premier League'de yaptiklari ortada, ustelik hollanda milli takimina da cagriliyor. Yani hala fit bir oyuncu. Bazilari imza parasi fazla diyor da 1m falan teklif edersen hic dusunmeden kabul etmez bu teklifi, siradan bir oyuncu degil Babel. 2 sezon işimizi gorur. Sattigin kadar alabilirsin varken sozlesmesi biten oyunculara yonelmekte fayda var.

Eskiden ffp yoktu artık var

Babel 'in futbol aklı da en az Feghouli kadar gelişmiş en az onun kadar futbolu biliyor bu adamlara ek olarak Fernando gibi kaliteli adamlar var takımda ama bu adamları dinamizmi ile tamamlayabilmek çok önemli bu konuda Nagatomo ve Mariano ikilisine veda etmekten yanayım. Babel'in arkasına Jetro || Feghouli 'nin arkasına Linnes ikilisi ile kanatlarımız hem kalite hem de dinamizm kazanır ve gerçekten seneler sonra doğru işleyen kanatlarımız olur

Orta sahaya gelince Fernando 'yu Fatih Terim acayip tutuyor ki son 1 aylık performansını devam ettirebilecekse kesinlikle sözleşmesini tamamlasın zaten bu adamın yanına artık gerçekten kaliteli bir 8 numara gerekiyor bu adam Selçuk gibi temposu yerlerde olmaması gerekiyor veya Ndiaye gibi topa düşman birisi kesinlikle olmaması gerekiyor Savanier bu konuda biçilmiş kaftan bizim için

Belhanda da seneye kadromuzda olacağını zannetmiyorum son dönemde özellikle Diagne ile penaltı tartışmasından sonra takımdan kopmuş gibi geliyor bana devre arasında ertelenen Arabistan transferi gerçekleşir umarım yazın Belhanda yerine hücumcu orta saha için gerçekten kaliteli tartışmaya kapalı bir adam gerekiyor artık şampiyon olup UCL 'de tırt bir sezon geçirmekten bıktım ben oraya gidiyorsak etkili olmaya iş yapmaya gidelim

Muslera
Linnes-Luyindama-Marcao-Jetro
Savanier
-Fernando
Feghouli-Transfer-Babel
Diagne

Babel => Free
Savanier => 7-8 mil.€
Jetro => 5 mil.€

Belhanda 'nın satışı ile finanse edebileceğimiz transferler ama hücumcu orta saha transferi ne olur nasıl halledebiliriz hiçbir fikrim yok ...

Babel büyük oyuncu çok iş yapar ama yalnız forvete onunla iyi anlaşacak biri lazım. Diagneyle olacak iş değil bence. Takoz cenki kralı yaptı bu adam ama diagneden olmaz heralde biraz daha hareketli biri lazım

Babel 'in futbol aklı da en az Feghouli kadar gelişmiş en az onun kadar futbolu biliyor bu adamlara ek olarak Fernando gibi kaliteli adamlar var takımda ama bu adamları dinamizmi ile tamamlayabilmek çok önemli bu konuda Nagatomo ve Mariano ikilisine veda etmekten yanayım. Babel'in arkasına Jetro || Feghouli 'nin arkasına Linnes ikilisi ile kanatlarımız hem kalite hem de dinamizm kazanır ve gerçekten seneler sonra doğru işleyen kanatlarımız olur

Orta sahaya gelince Fernando 'yu Fatih Terim acayip tutuyor ki son 1 aylık performansını devam ettirebilecekse kesinlikle sözleşmesini tamamlasın zaten bu adamın yanına artık gerçekten kaliteli bir 8 numara gerekiyor bu adam Selçuk gibi temposu yerlerde olmaması gerekiyor veya Ndiaye gibi topa düşman birisi kesinlikle olmaması gerekiyor Savanier bu konuda biçilmiş kaftan bizim için

Belhanda da seneye kadromuzda olacağını zannetmiyorum son dönemde özellikle Diagne ile penaltı tartışmasından sonra takımdan kopmuş gibi geliyor bana devre arasında ertelenen Arabistan transferi gerçekleşir umarım yazın Belhanda yerine hücumcu orta saha için gerçekten kaliteli tartışmaya kapalı bir adam gerekiyor artık şampiyon olup UCL 'de tırt bir sezon geçirmekten bıktım ben oraya gidiyorsak etkili olmaya iş yapmaya gidelim

Muslera
Linnes-Luyindama-Marcao-Jetro
Savanier
-Fernando
Feghouli-Transfer-Babel
Diagne

Babel => Free
Savanier => 7-8 mil.€
Jetro => 5 mil.€

Belhanda 'nın satışı ile finanse edebileceğimiz transferler ama hücumcu orta saha transferi ne olur nasıl halledebiliriz hiçbir fikrim yok ...

fernandoyla yoka cikilmaz, adam bitik

Ben arfa yi da alalım o zaman

Envoyé de mon iPhone XR en utilisant Tapatalk

Sırf bonservisi yok diye bu adam alınırsa marcao ve luyindama gibi gelecek vaad eden ve verimli transferlerin önü kapanmış olur.

Babel,ileride iyi görünüyor olabilir ama kesinlikle takım savunmasına katkı vermiyor.
Yaşı ve karakteri sebebiyle artık geriye gelip takım savunmasına yardım etmiyor.
Bize genç isimler lazım.
Bunun gibi kadayiflar ile zaman ve para kaybetmemeliyiz.

Adam kendine bakıyor yaşını dert etmeyin renkdaslar kesinlikle katkı verir adaptasyon sorunu falan da yaşamaz

32 yasindaki adama 10 milyon 3 yillik. Ulan 35 yasinda ne yapacak bu adam bizde yaw.

Geri
Üst Alt