Nedim Tokuyucu
Baba Gündüz
- 20 Ocak 2010
- 85.615
- 66.410
- 4.933
Mubarak BabelErick Abidal: "Ryan Babel Galatasaray’a hayırlı olsun. " (beIN SPORTS France)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mubarak BabelErick Abidal: "Ryan Babel Galatasaray’a hayırlı olsun. " (beIN SPORTS France)
Hatta mümkünse 2 tane kiralasınlar yedeğe. Biri sakatlanınca düştüğümüz halleri gördük bu seneKanatlara feghouli ve babel dışında en az 1 kaliteli isim daha şart.. Öncelikle bruma onu alamazsak garry veya onyekuru kiralanabilir.. Görüyoruz halimizi hala Sinan muğdattan medet umuyoruz yunus tan da bir cacık olacağı yok bizim elimizde
Kafasında İstanbul var..Ryan Babel, yeni adresini YouTube adresinden duyuracağını açıkladı.
![]()
Yemin etmisiz normal adam almamayaRyan Babel, yeni adresini YouTube adresinden duyuracağını açıkladı.
![]()
Yemin etmisiz normal adam almamaya
İstanbul'u 8.sıraya koymuş bjk ye gönderme var. Babel camiamıza hayırlı olsunRyan Babel, yeni adresini YouTube adresinden duyuracağını açıkladı.
![]()
Fenere gitmiş. Kırmızı olan saçlarının rengi. Alttaki de iğnelerin renkleri. Ben öyle anladım. Hayırsız olsun.
İstanbul'u 8.sıraya koymuş bjk ye gönderme var. Babel camiamıza hayırlı olsun
Olabilir. O zaman ribery veya arda dönüyor..Fenere gitmiş. Kırmızı olan saçlarının rengi. Alttaki de iğnelerin renkleri. Ben öyle anladım. Hayırsız olsun.