Hamza Gölbaşı
Cezalı
- 5 Mayıs 2014
- 25.396
- 18.345
- 578
Hic biri.
Hosgeldin ortak foruma tekrardan
Illa biri olacaksa diye soruyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hic biri.
Babel'i 1 yıl oynat, Arabistan Ligi'ne sat.Babel'in yedeği olarak Aboubakary Koita'yı satın alma opsiyonuyla kiralayalım.Babel ile dönüşümlü oynarlar..
Franck Ribery (36): 3m imza parasi, 3.5m maas, 1 yillik sozlesme
Ryan Babel (32): 2.5m imza parasi, 2.5m maas, 2 yillik sozlesme
M.H. Trezeguet (24): 7m bonservis, 2.4m maas, 4 yillik sozlesme
Hangisini tercih ederdiniz?
Hos buldum Hamza.Hosgeldin ortak foruma tekrardan
Illa biri olacaksa diye soruyorum
Piyasası olan bi futbolcu.6-8 milyon euro arası bi fiyata niye almasınlar?Babel'i satamayiz
Babel.
Ama 2 yıllık sözleşme imzalayacağın adama 2.5 m imza parası çok. Yıllık 3 milyona oynasın işte, imza parası 0. CL’de oynayacak sonuçta o da kariyerinin son senelerinde, hem de 2020 Avrupa Şampiyonası için vitrinde kalmış olacak bu sayede. Onun da kazançları var yani para dışında.
Babel'i satamayiz
Feghouli-Babel gol yağmuru olur
Hos buldum Hamza.
Bruma diyorum, yoklanabilir, olabilir.
Piyasası olan bi futbolcu.6-8 milyon euro arası bi fiyata niye almasınlar?
Bonservissiz aldigin oyuncuyu satmak zorunda degilsin. 2 yil katki versin sampiyonluga ve CL katilimina yeter.
Yaşı artmadan satmalıyız..Oyle paralari vermek isteyecek olanlar imza parasi olarak verip simdi alirlar cunku
Bence de satmak zorunda degiliz zaten, arkadas alalim bir sene sonra kesin satariz demis bana gercekci gelmedi
Yaşı artmadan satmalıyız..
Arabistan Ligi bizim ligden yaşı fark etmeden bonservisle futbolcu alıyo.Manuel Da Costa,Sow,Josef,Giuliano,Gomis,Rodrigues bu yaz transfer döneminde Belhanda da gider..Alalim da satisina bakariz
Ben de cok istiyorum satici kulup olmamizi ama topcu satmayi beceremiyoruz iste