Galatasaray, Ryan Babel ile Anlaştı!

inş onyekuru denen adamı tekrar almayız bruma veya sisto gelsin şahlanırız babelin önüne

Franck Ribery (36): 3m imza parasi, 3.5m maas, 1 yillik sozlesme
Ryan Babel (32): 2.5m imza parasi, 2.5m maas, 2 yillik sozlesme
M.H. Trezeguet (24): 7m bonservis, 2.4m maas, 4 yillik sozlesme

Hangisini tercih ederdiniz?

Babel.

Ribery olmaz. Rahmetli Canaydinin elini opmedi. 36 yasinda. Cok sakatlaniyor. Babelden daha cok maas ister.

Trez kucuk takim topcusu. Bizim diagne gibi.

Babel hala domuz gibi, 2 yil turkiye ligini kaldirir. Bonservissiz bulabilecegin en iyi adamlardan.

Babel.

Ama 2 yıllık sözleşme imzalayacağın adama 2.5 m imza parası çok. Yıllık 3 milyona oynasın işte, imza parası 0. CL’de oynayacak sonuçta o da kariyerinin son senelerinde, hem de 2020 Avrupa Şampiyonası için vitrinde kalmış olacak bu sayede. Onun da kazançları var yani para dışında.

Benim de aynen aklima yatan bu

Yine de icime sinmeyen bir transfer ama bakalim hayirlisi

FFP el kol bagliyor beles transferlere kolay kolay burun kiviramayiz

Paraya ve yaşa çok fazla takılmayın. Ligi bilen, tecrübeli, yeteneğini tartışmaya gerek duymayacağımız bildiğimiz bir oyuncu. Gol ve asist katkısı yüksek olur. Hayırlı olsun camiamıza.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Besiktas’i talisca ile birlikte sampiyonlar liginde tasiyan oyuncuydu

Hala fit durumdaysa neden olmasin

1 sezon oynatıp 2020de hollanda ile şampiyon olmuş bir babeli satarsak belki uygun bir transfere dönüşür

2.5 senelik eh iste biraz tuzlu tabi. İmza parasi normal Bonservissiz oyuncu.
Umarim 2+1 sene olur. Bunun aagi solu belli olmaz. Takmazsa Ciddi olmazsa bomba gibi elimizde kalir

Alalim da satisina bakariz

Ben de cok istiyorum satici kulup olmamizi ama topcu satmayi beceremiyoruz iste
Arabistan Ligi bizim ligden yaşı fark etmeden bonservisle futbolcu alıyo.Manuel Da Costa,Sow,Josef,Giuliano,Gomis,Rodrigues bu yaz transfer döneminde Belhanda da gider..

Geri
Üst Alt