Galatasaray, Ryan Babel ile Anlaştı!

Feghouli ve Belhanda'ya nazaran daha faydalı olur diye düşünüyorum ama artık bu maaşlar bu yaş skalasına verilmemeli. Çok geç olmadan. Bu arada ben de Töre ve Şener gelir diye düşünüyorum. Ama Şener'e gerek var mı emin değilim

1cd6ff22a26ea121bddbee9b9526679e.jpg

Envoyé de mon iPhone XR en utilisant Tapatalk

Sattigin kadar al cezasi oldugundan ve İngilterede gosterdigi performanstan dolayi gelmesini isterim.Herseyden once bu adamin en buyuk ozelligi uzaktan sutlarla gol bulmasi bizim senelerdir kanat ya da orta saha oyuncularimizda olmayan bi ozellik. Fizigini iyi kullanan,yeri geldiginde forvet de oynayabilen bi oyuncu. Ligi tanimasi da buyuk bi avantaj. Sene sonunda orta sahanin da komple degisecegini varsayarsak Babel gibi free olan bi adami kadroya katmak akillica hareket olur. Maasa o kadar takilmaya gerek yok sonucta ffp'den kacmak icin yapilacak mantikli hamlelerden birisi.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bjk da oynadigi dönem bayagi önemliydi takim adina

Golcü kanat oyuncumuz var suan takimda (onyekuru) ama babel sanki daha kolay kilit acabilen bir oyuncu

Gönül ister ki luyindama ve marcao gibi scout transferleri yapalim ama babel gibi bonservisi elinde bir firsat transferine de hayir demem

Bjk da oynadigi dönem bayagi önemliydi takim adina

Golcü kanat oyuncumuz var suan takimda (onyekuru) ama babel sanki daha kolay kilit acabilen bir oyuncu

Gönül ister ki luyindama ve marcao gibi scout transferleri yapalim ama babel gibi bonservisi elinde bir firsat transferine de hayir demem

Kalitesine lafım yok ama umarım yatmaya gelmez.

şener ve gökhan transferleri soru işareti.

aldığımız yerlileri ceyhun, veysel sarı gibi, ömer muğdat gibi mesela bunları aldıktan sonra 3-4 yıl göndermek için uğraşıyoruz. Umarım öyle transferler olmaz. hadi gökhan'ın eski hali futbolcuya benzer ama Şener doğruysa Ömer'i bile aratır bize. Umarım gelmezler.

adam gibi bi ülke olsak da bi yabancı sınırı belirlense 10 sene 20 sene o kural ile oynasak. Böyle salak saçma adamlara para vermesek sınır gelir mi gelmez mi diye. Ama işte ülke yok başımızda adam gibi.

Galatasaray'ın iyi bir potansiyeli var. İtalya gibi, İsviçre gibi, Belçika hollanda gibi liglerde olsa kesin CL şampiyonluğu olurdu. Kulübü dizginleyen ya da önünü kesen şey türkiye denilen ucubedir. Tıpkı potansiyelli gençlere yaptığı gibi.

Yav arkadaş ben bu transferin olacağına hala ihtimal vermiyorum.TERİM ağır kanat oyuncusu istemez.Ha santrafor olarak kullanacaksa ona bişey diyemem ancak Babel'den santrafor olmaz.

Yav arkadaş ben bu transferin olacağına hala ihtimal vermiyorum.TERİM ağır kanat oyuncusu istemez.Ha santrafor olarak kullanacaksa ona bişey diyemem ancak Babel'den santrafor olmaz.

Babel'i çok rahatlıkla Necati olarak kullanırsın ama. Bence çoğu maç 4-2-3-1 görünümlü çift santrafor çıkartır alırsa.

Onye gidecekse takıma hızlı adam lazım sağ açığa , Feghouli 10 no haberleri gerçekse Bebel - Feghouli - Hızlı Kanat olması gerekir. Bruma gerçekten ideal olur mesela.
Onyekuru'yu ne olursa olsun almaları lazım gerekirse diagne belhanda satılmalı ikisinden gelen para onyekuruya harcanmalı.Attığı gollerden öte çok daha büyük bir artısı var onyekurunun takım savunmasına inanılmaz katkı veriyor.Böyle bir kanat oyuncusunu bulamayız uzun vadede.

Onyekuru'yu ne olursa olsun almaları lazım gerekirse diagne belhanda satılmalı ikisinden gelen para onyekuruya harcanmalı.Attığı gollerden öte çok daha büyük bir artısı var onyekurunun takım savunmasına inanılmaz katkı veriyor.Böyle bir kanat oyuncusunu bulamayız uzun vadede.

Onyekuru'yu ne olursa olsun almamak lazım en az 15 fiyat çekerler.

7-8 e bırakırlarsa +

Onyekuru'yu ne olursa olsun almamak lazım en az 15 fiyat çekerler.

7-8 e bırakırlarsa +
15'e verceklerse bugün alsınlar.25'den aşşağı istemez everton.20 ye alsak seneye 35-40 a satarız.20 gol civarı atar seneye.Bu senede atardı aslında 20 gol üstü de ilk geldiğinde Garry olduğu için sağ kanatta oynadı etkili olamadı gollerin hepsini sol da attı.

Tinercilerde bu sezon Lens yerine Babel oynasaydı tiner şampiyon olurdu

Geri
Üst Alt