Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
GSC HaberGalatasaray, Sağ Bek Transferini Fransa'dan Getiriyor
Senaya da çok ekstra bir oyuncu olmasa da Köhn gibi istikrarlı oynayan bir oyuncu. Dün de sahadaydı. Bir süredir kanat beki oynuyor o sebeple düşüşe de geçti bence. Savunma beki normalde. Oynama istikrarı olan oyunculara yönelmek daha mantıklı olacaktır. Ekli dosyayı görüntüle 242430
sadece istatistik konuşacaksak Senaya cuk ... yaşı gereği fiziklenmiş adam. Duel /def action üzerine top taşıma/pas özelliği bana tam aradığımız adam dedirtiyor.
Boey ile kafamda karşılaştırıyorum (pro olmayanda boey yok) - defansif olarak boey kusursuza yakında ama ofansta pas / orta olaylarıda epey zayıftı.
o dengeyi iyi harmanlamak lazım- bana göre bizdeki ihtiyaç Mariano / geldiği ilk sezon Eboue si gibi profilin yaş / sakatlık derdi olmayanı
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.