Galatasaray Şampiyon

Mert Aslan

Ulubatlı Souness
Açıkcası marş desen marş değil tezahürat desen tezahürat değil. İsmi de meçhul. Bu şarkıyı 2 hafta önce GSStore'de dolaşırken tesadüfen dinledim. İlk duyduğumda baya beğenmiştim. Baya da aradım şarkının ismini. Google'ye sırasıyla "Galatasaray İtalyanca Marşı" , "Galatasaray Fransızca Marşı" ve son olarak "Galatasaray İspanyolca Marşı" diye arattım. Forum DH'deki konuda buldum :)

Galatasaray Şampiyon - YouTube

Son düzenleme:
Uefa Kupasını aldığımızda Cem Uzan sağlam gaza gelmişti onun katkıları vardı sanırım bunda. Sabah akşam kanallarında yayınlatırdı.
Yanılıyor olabilme ihtimalim var tabi
edit. ne dönemdi yahu flash tv (halay tv ondan öncede müzik tv olmadan önce)sadece Galatasarayın konuşulduğu bir program bile başlatmıştı saatlerce adamlar sadece kulübü konuşuyordu başka hiç bişeyi konuşmuyorlardı.

Son düzenleme:
burak aziz abinin sesi la:D

Girişi efsane ya. :D

Bir bu bir de Desperado girişi.

Uefa Kupasını aldığımızda Cem Uzan sağlam gaza gelmişti onun katkıları vardı sanırım bunda. Sabah akşam kanallarında yayınlatırdı.
Yanılıyor olabilme ihtimalim var tabi
edit. ne dönemdi yahu flash tv (halay tv ondan öncede müzik tv olmadan önce)sadece Galatasarayın konuşulduğu bir program bile başlatmıştı saatlerce adamlar sadece kulübü konuşuyordu başka hiç bişeyi konuşmuyorlardı.
ben bi pok hatırlamıyom,5 -6 yaşındaydım.sen nasıl hatırlıyon la:cool:

Hala sözlerini ezbere biliyormuşum şimdi farkettim.;) türkçe kısmını tabi.

Geri
Üst Alt