- 27 Ocak 2010
- 59.349
- 30.948
- 3.523
Realmadrid ile yarım kalan hesabımız var gel bakalım hala mısn teyze misin görelim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu sene ideal hedef ilk 24'tü çoğu kişiye göre. juve elendi son 16'ya kalındı. hala daha mıymıy yapılıyor. sevinmeyin ne yapalım.
Niye katılmasın yowosimhen ve barışın attığı goller istatistlik katılıyor mu ??
Ne gibi? Anlamadim.osimhen ve barışın attığı goller istatistlik katılıyor mu ??
normal sürede atamadıkları için galiba ama emin değilimNiye katılmasın yow
yani osimenin şl de attığı resmi gol sayısına ekleniyor mu uzatmada attığı golNe gibi? Anlamadim.
niye sayilmasin , tabi sayiliyor.yani osimenin şl de attığı resmi gol sayısına ekleniyor mu uzatmada attığı gol
Seri penaltılar dışında her şey sayılır ahbapnormal sürede atamadıkları için galiba ama emin değilim
yok yaw renktash bırakalım Allahlarından bulsunlarRealmadrid ile yarım kalan hesabımız var gel bakalım hala mısn teyze misin görelim
yav 200 dklık bir maç oynadık ve 7-5 ile eledik. demek ki bazı anlarda top oynamışız. sizi anlıyorum ama biraz relaks olmak lazım.ona mı kızıyoruz veliiiii.
bu takım ne zaman top oynayacak.
yaw reis bu takıma bile isteye orta saha almadılarspurs gelse bile bu turu geçebileceğimizi pek zannetmiyorum
takımda öyle bi ruh gözlemlenmiyor, olsa şu maçta görürdük
bodo kim çıkarsa çıksın geçebilir mesela. bizde öyle bi ışık yok, takımın göbeği fena halde yetersiz
Yanlis. Ben dahil sevinemeyenler oyuna sevinmiyor, hele 10kisi rakibe karsi bu rezil oyunu kabullenemiyorbu sene ideal hedef ilk 24'tü çoğu kişiye göre. juve elendi son 16'ya kalındı. hala daha mıymıy yapılıyor. sevinmeyin ne yapalım.