GSC Haber Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde Son 16'da!

Liverpool gelmesin aman diyim hiç gerek yok tottenham gelsin

Ya tamam beyler hedefe ulaştık daha ne olsun ki kupayı mi alacağız sanki bu oyunla Arsenal Bayern maçlarını düşünmek bile istemiyorum

ona mı kızıyoruz veliiiii.

bu takım ne zaman top oynayacak.
Herhangi bir takımın top oynamadan dünyanın bir numaralı kupasında ilk 16ya kalmasına imkan yok.

Geçen hafta iyi oynadık, bu hafta kötü oynadık, bu kadar. Kafayı eğmememiz lazım. Her maç ayrı bir hikaye, CLde istersen ilk maçta 6 at garantisi yok.

Cok efor sarfetmeden elenecek bir rakip gelmeli ki yeni bir rezillik olmasin

En son 16 yaptığımızda Real'den 10 gol yemiştik grup maçlarında olumsuz bir maç olsa da yine de dolu taraflarını görelim sürekli yaptığımız bir başarı değil.

Ulan Okan keyfimizin içine sıçtın bugün. Stresten sinirden Ekim ayağım titriyor hâlâ.

Allah seni bildiği gibi yapsın.

Eski sisteme göre anca gruptan çıkmış oluyoruz. Çok da matah bi başarı yok ortalıkta henüz.
Bu maliyetler bu maaşlarla çok daha fazlasını yapmamız gerekiyor.
Ama 32 takımın 24'üne girmeyi başarı sayan taraftarla, ayağımız yere basmalı dedikten sonraki çıktığı 2 maçta da takımı kepaze eden bir hocayla daha fazlası zor.

juventus icin gurur veren maglubiyet, bizim icin yuz kizartan galibiyet oldu. bu isin yorumu budur.

Yani bazı oyuncularla yönetim mi Okan hoca mı konuşur bilemiyorum ama kendilerine getirilmeleri lazım. Ilkay'dan bu seviyelerde yararlanamayacaksak bana Antep maçında da oynamasına gerek yok. Sane ölü balık gibi bakıyor. Icardi sonradan oyuna girdi koşu falan yok. Bok gibi paslar vs

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Galatasaray’da Şampiyonlar Ligi’nde sarı kart sınırında olan oyuncular:

Uğurcan
Sanchez
Abdülkerim
Jakobs
Sallai
Lang
Osimhen

* Kurala göre çeyrek final rövanş maçlarından sonra tüm sarı kartlar silinerek yarı finale sıfır kartla başlanır.

Şu açıklamanın rezaletine bakın. Ulan Allah şampiyonlar ligi şampiyonluğu yaşatır inşallaha bize ve s.. s... Tebrik edersiniz

Eski sisteme göre anca gruptan çıkmış oluyoruz. Çok da matah bi başarı yok ortalıkta henüz.
Bu maliyetler bu maaşlarla çok daha fazlasını yapmamız gerekiyor.
Ama 32 takımın 24'üne girmeyi başarı sayan taraftarla, ayağımız yere basmalı dedikten sonraki çıktığı 2 maçta da takımı kepaze eden bir hocayla daha fazlası zor.
Eski sisteme gore cok daha fazla cikiyoruz ama bunu unutmamak lazim.

bir tur bile atlamak maddi olarak neler kattı bize .

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde son 16'ya kalarak UEFA'dan (katılım, performans, sıralama, değer payı/TV market pool ve +11m bonus dahil) toplam 53,5 milyon euro CL ve TV geliri elde etti. Bu, lig aşaması sonrası 42,5m + bugünkü bonusla ulaştı.

Geri
Üst Alt