- 3 Haziran 2015
- 56.727
- 65.862
- 4.143
Yok sayılıyorosimhen ve barışın attığı goller istatistlik katılıyor mu ??
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok sayılıyorosimhen ve barışın attığı goller istatistlik katılıyor mu ??
şu an böyleyim ben, oyun moyun bilmiyom:Yanlis. Ben dahil sevinemeyenler oyuna sevinmiyor, hele 10kisi rakibe karsi bu rezil oyunu kabullenemiyor
Tur elbet mutlu etti hele 2ci golden sonra morellendirdi
Konya 1 bu 2. Takim iyi sinyal vermiyor
Boşver abi bırak Allahlarından bulsunlarRealmadrid ile yarım kalan hesabımız var gel bakalım hala mısn teyze misin görelim
Herhangi bir takımın top oynamadan dünyanın bir numaralı kupasında ilk 16ya kalmasına imkan yok.ona mı kızıyoruz veliiiii.
bu takım ne zaman top oynayacak.
3 attığımız takım neredeyse 4 atıp ediyordu bizi yav Kenan direğe vurmasa iş bitmişti.Tebrikler
Deplasmanda bu şekilde oynadığımız sürece sahamızda 3 fark atamadığımız her takım eler bizi maalesef
şu an böyleyim ben, oyun moyun bilmiyom:
Eski sisteme gore cok daha fazla cikiyoruz ama bunu unutmamak lazim.Eski sisteme göre anca gruptan çıkmış oluyoruz. Çok da matah bi başarı yok ortalıkta henüz.
Bu maliyetler bu maaşlarla çok daha fazlasını yapmamız gerekiyor.
Ama 32 takımın 24'üne girmeyi başarı sayan taraftarla, ayağımız yere basmalı dedikten sonraki çıktığı 2 maçta da takımı kepaze eden bir hocayla daha fazlası zor.