Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
inşllah iş döner dolaşır oraya gitmez.
Daha güzel bir şey olacaktır ama bir GS'li bilir ki yine eksikler hatalar olacaktır ve yine hepimizin beklediği yer oyuncuların hangi şarkılarla sahneye çıkacağı bölümdür.
Halim abi bizde isteriz Dua Lipa gelsin hoplatsin ziplatsin ama Dua Lipa konseri muhtemelen SL gelirleri dahil bütün gelirlerimizi bir gecede bitriren ucuz şarkıcılar kimlerse onları getirmişler işte
suat agabey ile bet sesli hopdedık ayhan zaten beleşe geliyorlar
tam dursun özbek yönetimine uyan bir organizasyon
işte işin içinde Gs olunca boku bile heyecanla izliyoruzŞu kutlama işinde bombokuz
yabancı şarkıcılar filan aynen büyük bütçe ister ama yurt içinden enazından gs li ünlüleri getirebilirsin ki sponsorlar yapar bu işiHalim abi bizde isteriz Dua Lipa gelsin hoplatsin ziplatsin ama Dua Lipa konseri muhtemelen SL gelirleri dahil bütün gelirlerimizi bir gecede bitrir

Ben de sağlam gsliyim üstad, ben de mi çıkayım madem? Taraftarı ne ile eğlendirecek bu adam? Eğlenmeye mi gidiyorlar ali Cabbar dinlemeye mi? Slow şarkısı dolu adamın. Edis'i anlayabilirim adamın şarkıları hareketli eyvallah. Hemen ertesi gün değil cuma / cumartesi yapıp daha görkemli bir kutlama beklerdim
SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi