Galatasaray Şampiyonluk Kutlaması

10/10 organizasyondu
her şey kararındaydı
drone organizasyonu çok iyiydi
beni sev'i kesip 'şimdi orijinalini dinliyoruz' kısmı iyiydi
sanatçılardan edis ve dans ekibi, davulcu reis iyiydi
dj müzikleri iyiydi ve stat tasarımı ışık gösterileri de çok iyiydi

emeği geçen herkese teşekkürler

edis gs üniliymiş sanatçımızı da biz yetiştiriyoruz kültür ve sanatın da beşiği

Ne sandin cekirge !

A'dan Z'ye her yerdeyiz, her masadayiz su sekiliz:

1716839841713.webp

Kerem gitme mevzusu yeni değil ki, neden medyada yeni bir gelişme imiş gibi karşılanıyor?

Nelsson müziksiz sadece taraftarı dinledi, defalarca el salladı veda eder şekilde

Ben ille veda gibi algılamadım onu ya... Orada selamlama el sallamasıydı... Müzik seçmemesi ve taraftarı dinlemesi bir tık düşündürücü kabul ediyorum ama çok da öyle müziksiz çıktıysa kesin vedadır gibi denemez bence...

evet TV den daha net izledim , keyifliydi epey.

Dronelar güzeldi - müzik pompalayıp mini tomorrowland yaptılar hoş oldu.

Pyro şovu : osursam daha büyük alev çıkarırım herhalde :D

Kerem Aktürk oğlu veda selamları çaktı gibi - suratıda öyleydi biraz. Sosyal medya yüzünden haklı olsa bile kendince , tamam abi trip yapmayı ver şampiyonlukta artık.ne yapalım - umarım adam gibi takıma gider.

Ndombeley yarıldım - ranzadan kalkmış gelmiş gibiydi - takım tempo tuttu herife kıçını kaldır diye :D

Zaha yüzü güldü ama genel olarak Aurier - Davinson Ndomb kankalığında yer alıyor.

Ciro gene inanılmaz ötesiydi...yani şu çocuk milyonların evladı oladı. inanılmaz bir yaratık.

İcardi'nin çıkış ENNFEEEESTİ - cübbe - fake şarkı olayı epikti - Sneijder geleneği ağlamayıda devam ettirdi.

Muslera - epik kaptan.

Nelsson'da da sanki ufak bi veda hissettim - kupalar kaldırıldıktan sonra gruptan çabuk koptu gibi gibi.

İşin boku çıktı bitirin töreni

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt